Leger: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 2: Regel 2:
 
Het leger bevrijdt af en toe onderdrukte sloebers in [[apenland]]en, maar dat is eigenlijk bijzaak. Het belangrijkste doel is dat er zoveel mogelijk [[haatbaard]]en met wapens worden afgeknald. De [[Linkse Kerk]] vind dat zielig(!) en heeft dat de laatste jaren verhinderd door onze belastingcenten te verkwanselen aan [[linkse hobby's]] zodat er geen geld meer is voor fatsoenlijk materieel zoals de [[JSF]].
 
Het leger bevrijdt af en toe onderdrukte sloebers in [[apenland]]en, maar dat is eigenlijk bijzaak. Het belangrijkste doel is dat er zoveel mogelijk [[haatbaard]]en met wapens worden afgeknald. De [[Linkse Kerk]] vind dat zielig(!) en heeft dat de laatste jaren verhinderd door onze belastingcenten te verkwanselen aan [[linkse hobby's]] zodat er geen geld meer is voor fatsoenlijk materieel zoals de [[JSF]].
  
Tijdens [[kamer]]discussies voor een nieuwe [[Afghanistan|Afghaanse]] missie in [[2011]] stelt [[PVV]] [[kamer]]lid [[Wim Kortenoeven]] dat zijn partij tegen is vanwege "de deplorabele staat waarin het defensieapparaat verkeert." Volgens Kortenoeven is dat "onvoldoende uitgerust om fatsoenlijk in een conflict te vechten." Bovendien staat "onze staatskas zo’n operatie niet toe." Er moet dus meer budget komen voor het leger en voor de aanschaf van keivette JSF's. Yes!!!
+
Tijdens [[kamer]]discussies voor een nieuwe [[Afghanistan|Afghaanse]] missie in [[2011]] stelt [[PVV]] [[kamer]]lid [[Wim Kortenoeven]] dat zijn partij tegen is vanwege "de deplorabele staat waarin het defensieapparaat verkeert." Volgens Kortenoeven is dat "onvoldoende uitgerust om fatsoenlijk in een conflict te vechten." Bovendien staat "onze staatskas zo’n operatie niet toe." En zoals [[Jack de Vries]] al zei: "Onze jongens en meisjes doen zo'n mooi werk, ze verdienen het beste materiaal dat er is."
 +
Er moet dus meer budget komen voor het leger en voor de aanschaf van keivette JSF's. Yes!!!
  
  

Versie van 12 jan 2011 om 11:35

Onze jongens, behalve als ze ons teveel belastinggeld kosten. Het leger bevrijdt af en toe onderdrukte sloebers in apenlanden, maar dat is eigenlijk bijzaak. Het belangrijkste doel is dat er zoveel mogelijk haatbaarden met wapens worden afgeknald. De Linkse Kerk vind dat zielig(!) en heeft dat de laatste jaren verhinderd door onze belastingcenten te verkwanselen aan linkse hobby's zodat er geen geld meer is voor fatsoenlijk materieel zoals de JSF.

Tijdens kamerdiscussies voor een nieuwe Afghaanse missie in 2011 stelt PVV kamerlid Wim Kortenoeven dat zijn partij tegen is vanwege "de deplorabele staat waarin het defensieapparaat verkeert." Volgens Kortenoeven is dat "onvoldoende uitgerust om fatsoenlijk in een conflict te vechten." Bovendien staat "onze staatskas zo’n operatie niet toe." En zoals Jack de Vries al zei: "Onze jongens en meisjes doen zo'n mooi werk, ze verdienen het beste materiaal dat er is." Er moet dus meer budget komen voor het leger en voor de aanschaf van keivette JSF's. Yes!!!
Defensie is de afgelopen jaren inderdaad volledig uitgehold, terwijl dit nu juist het enige overheidsapparaat is dat wel zinvol bezig is. Ik zeg het niet graag, maar de PVV heeft hier een punt: Als je al stoer wilt doen in het buitenland, doe het dan met werkend materieel en gemotiveerde mensen.
Homer J. Simpson | 31-12-10 | 10:03

Hillen moet nog MEER bezuinigen op defensie!Nederland heeft niets meer te dealen met oorlogje spelen!Laat India en Pakistan maar eens een bijdrage leveren en China!!om maar iets te noemen!!Salarisverhoging??Wat een gekte!Ga maar veijwilligerswerk doen !die krijgen geen verhoging!!
Henk, Katwijk | 18:38 | 09.11.10

a) oorlog is in 2010 toch uit den boze b)tanks ????? wanneer en waar anno 2010???? c)loonsverhoging voor wat cowboytje spelen d)ga maar in de gezondheidszorg en laat het grote gebeuren maar aan de "grote"" jongens over. e) zo kan ik nog wel even doorgaan
wout, leiden | 14:40 | 18.10.10

Militairen zijn, afgezien van de vrijwilligers die uitgezonden worden,hun hele loopbaan allen maar aan het oefenen. Daar hoeft niet al te veel tegenover te staan. Het levert de hardwerkende, belasting betalende burger niets op.Laat ze in vredestijd maar plantsoenen en dergelijke doen.
Frafra, Tilburg | 13:52 | 18.10.10