Koos Spee

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Koos Spee, ook bekend als Koos de Flitsnazi en Koos $₱€€, is de voormalige officier van het OM die in zijn eentje het hele imago van de politie naar de kloten heeft geholpen. Hij liet met name op snelwegen waar nooit een ongeluk gebeurt, en bij voorkeur midden in de nacht, snelheidscontroles uitvoeren. In zeventig procent van de gevallen pakte hij geld af van hardwerkende Nederlanders die maar enkele (tientallen) kilometers te hard reden. Koos vond zijn werk als bermgraaier zo leuk dat er inmiddels meer dan veertien miljoen boetes per jaar worden uitgedeeld!

Spee is verder bekend van het programma Wegmisbruikers van SBS6, waarin hij zich iedere aflevering liet interviewen door een dwerg om zelf groter te lijken.
Kijk maar eens in het programma Wegmisbruikers welke bestuurders de grootste mond hebben tegen de politie of is dat ook etnisch profileren
KoosSpee @KooSpee 08:58 4 okt. 2016 via Twitter

Koos Spee, de weggepromoveerde betweter. Boetes als een product vergelijken. En dan daarboven nog afnemen rijbewijs of voertuig. Dit figuur is het toonbeeld van de maten naai cultuur die er in Nederland heerst. De opper maten naaier. Onpasselijk wordt ik van zijn denkbeelden en uiterlijk. Laat politie eens doen wat ze moeten doen. De burger beschermen i.p.v. de begroting van de staat op orde brengen. Belastinginspecteurs zijn het. Meer niet. Misselijk makend figuur die Koos Spee.
Mark, Kralendijk | 19:24 | 25.11.11

Dit is de man die verantwoordelijk is voor het disrespect jegens het gehele politie korps in Nederland. Puur op geld beluste crimineel. Bah.
blue, Amsterdam | 19:14 | 25.11.11

Ja deze man is al jaren de weg kwijt. Een dergelijk persoon is alleen maar uit op nieuws voor zich zelf. helaas is het altijd negatief wat deze man naar buiten brengt. Een dergelijk persoon moet men op een groot zijsporr zetten zo dat zijn uitlatingen en plannen niet meer gehoord of gezien worden.
bastiaan, Luxemburg | 12:10 | 12.0

Groot gelijk die belgen. hier zitten we met die gereformeerde eikel van een koos klitspaal. walgelijk die vent zou zijn eigen schoonmoeder nog flitsen. lang leve de wetten en wetjes van de gristerlijken. dan nog liever de sharia zonder flitspaal koos spee. walgelijke farizeer ben je . nederland haat jou ventje!
Fatima, Almere | 17:24 | 19.01.11

Lachertjes foutje,wanneer gaan wij eens aan die heren van BLIK OP DE WEG- EN NATUURLIJK de geweldige vak mensen van WEGMISBRUIKERS vragen om te laten zien of de instalatie wel gekeurd is,ze moeten die formulieren bij zich hebben.Dan een vraag aan DHR.SPEE waarom mooie vrouwen soms geen ver balen krijgen b.v.geen gordel niet kunnen tonen rijbewijs,ja natuurlijk voor keurbehandeling,ga toch BOEVEN VANGEN of hebben jullie daar bang voor...
harry, HAARLEM | 12:29 | 25.12.10

Van dit (gestolen)geld kan mooi de bonus van staats farizeër Koos Spee worden betaald. Het moet niet gekker worden met het CJB. Dit soort fouten gebeuren dagelijks bij het CJB. De mensen betalen gedwee en zijn makke schapen. Nooit een groot protest. Als wij met z'n allen weigeren aan deze diefstal mee te doen kunnen ze wel stoppen met de nieuwbouw van het CJB in Leeuwarden. Dat er mensen zijn die bij deze gelegaliseerde boeven instantie willen werken. Ik zat liever in de WW en in het geniep zwart bij werken.
Ben Bilderberger, Dr | 11:18 | 25.12.10

En dan te bedenken dat die koos spee geridderd is. Die speld moeten ze recht door zn strot steken.
Hank66 | 08-05-07 | 18:25