Junk

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Hangmatter die verslaafd is aan drugs. Junks kunnen niet werken omdat ze verslaafd zijn. Zeggen ze. Ja ja. Junks krijgen gewoon een uitkering. Hun drugs kopen ze in de koffieshop, of op straat van Marokkanen of Surinamers.

Junks wonen in een kartonnen doos op het station in Amsterdam en Utrecht. Ze hoeven dus geen huur te betalen dus hebben ze nog meer geld voor drugs. Door fietsen te jatten krijgen ze geld voor nóg meer drugs. Ook verkopen drugsgebruikers vaak hun eigen kinderen aan pedo's om maar aan die stuff te komen.

Iedereen heeft toch een keuze? Zelfs junks. Waar een wil is, is een weg. Die weg gaat nooit altijd over rozen, maar van een beetje knokken wordt je niet slechter. Dus, beste junks, blijf met jullie handen van de drugs en alcohol af en probeer eens iets van jullie leven te maken. Het is dus allemaal jullie eigen schuld en jullie eigen verantwoordelijkheid dat jullie je leven hebben verziekt en rond moeten zwerven. Het enige dat echt erg is dat jullie figuren de andere burgers veel geld kosten.

Nederland heeft geen behoefte aan een suffe maatschappij. Er zijn bewezen manieren om drugsverslaving met respect voor de mensenrechten te behandelen. Slaan, dwangarbeid, en vernedering horen daar gewoon bij. Geef alle junks dus maar een enkeltje Veenhuizen, waar ze kunnen afkicken en leren wat echt werken is!
Drugsgebruikers moeten zelf maar voor de gevolgen hiervan opdraaien en niet de overheid. Heb wel te doen met de moeder die dit moet aanzien. Deze persoon heeft waarschijnlijk de gemeenschap alleen maar last bezorgd en veel geld gekost. Dit moet stoppen. Misschien is langdurig opsluiten wel de beste manier om van hem af te komen.
Jan Wijnker (gast)| 04-09-2016 | 21:03

Verslaafden zijn buitengewoon nuttige burgers, want die houden heel veel instellingen in de lucht!! daar moet dus veel, ja heel veel geld ingespoten worden, want anders vallen er ontslagen in de hulpverleningsindustrie. Dat kan de bedoeling natuurlijk niet zijn... dus: extra geld erbij.. of .. toch niet??
willem, amsterdam | 17:57 | 07.05.12

Nog even en blowers zijn verplicht vanuit onze fantastische overheid om een embleem op hun kleding te gaan dragen met een wietblad. Welkom in het nieuwe rijk der nederlanden!
henkie, eindhoven | 16:07 | 08.04.12

Tuurlijk moet je ze vertroetelen, nou zo langzamerhand kan je hier in Nederland beter alcoholist zijn of een andere verslaving hebben. Als je gewoon aan het werk ben, dan wordt je gepakt door vadertje staat, dus wat is er mooier dan verslaafd zijn, alle registers gaan voor je open.
Junk, Amsterdam | 08:17 | 13.03.12

denkt jullie beste lezers dat deze 21 jarige man met nuchter verstand tot zijn daad is gekomen? dankt maar aan de regering van holland met z'n vrije drugs verkoop.drugs gebruikers kunnen niet helder denken daarom krijgen wij van zulke aanranders,verkrachters,bejaarde mensen(geld nodig voor drugs) overvallen en veel ander criminaliteit. Piet uit Polen
piet mathijsen, Wegorzewo | 12:04 | 27.01.12

Ik zal wel nooit snappen waarom een normaal gezond denkend mens stoned moet raken.Hetzelfde veelvraat of elke dag een borrel nodig hebt en nog meer van die onzinnige veslavingen.Blijkbaar heb je dan een probleem en die moet opgelost worden maar niet zoals hier in Nederland de vrije hand geven in koffieshops.Onbegrijpelijk dat een derde van de bevolking zoiets nodig heb om overdag te funcioneren hoever dit ook lukt.
een levensgenieter zonder troep, den haag | 13:49 | 20.01.12

k ken mensen van vroeger die zwaar verlsaafd zijn, allemaal hun leven verziekt en zwerven nu ergens rond. Daar lig ik niet wakker van. Ach ja, ik denk maar zo: diegene die het gebruiken merken vanzelf wel hoe en wat. Je begint er zelf aan en het ligt toch echt aan jezelf!
Versla, ving | 11:03 | 28.06.11

Ach, als je niet slikt, spuit of snuift heb je nergens last van. Dus eigen schuld.
Jos, Den Bosch | 10:50 | 28.06.11

Natuurlijk mankeert er dan iets aan je. Het zijn vaak junks die dat doen, dus die mankeren zeker iets. Het maakt ze niet uit wie voor ze staat, de drugs gaat altijd voor.
Jan, Wateringen | 12:27 | 10.01.11

Dan te bedenken dat deze verslaafde gasten nooit werken dus betalen hun hele zooitje van ons belastinggeld. De aantallen van de verslaafde kloppen ook niet je moet voor de aardigheid een gaan kijken bij de wietshop hoeveel mensen daar naar binnen gaan per dag echt ongelooflijk. Zo druk heeft AH het niet. Er zijn zoveel verslaafde die zich nergens melden en dus ook niet meegetelt worden. Die leven van bier en wiet en af en toe een zakje friet.
land is, verloederd | 08:49 | 10.09.10

5) Bent u met mij van mening dat junks eenmalig de kans moeten krijgen om uitsluitend in Nederland af te kicken en in tweede instantie voor onbepaalde tijd te werk gesteld moeten worden in een Rijkswerkinrichting? Zo neen waarom niet?
Vragen van het lid Agema (PVV) aan de staatssecretaris van VWS over het voornemen om junks te laten afkicken in de Algarve voor 350 euro per dag, 15:18 16 januari 2008, PVV site