Jacques Monasch

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Voormalig PvdA-politicus die in 2016 wakker leek te worden. Hij bleek ook een hekel aan buitenlanders, de EU en links te hebben. Maar dit was alleen maar voor de verkiezingen om stemmen van hardwerkende Nederlanders weg te kapen bij de PVV, om zo de Partij van de Arrogantie alsnog naar een meerderheid te liegen.


Men zegt dat de PVV zo links is als ik weet niet wat op het punt van immigratie na, nou zo te zien is Monasch dezelfde mening toegedaan, wat verhinderd hem zich aan te sluiten bij Geert? Geen kosten voor een extra partij en ze blazen dezelfde melodie tenzij dit een voorop gezet plan van de pvda is geweest om de PVV te minimaliseren, zou me niet eens verbazen! 12-11-2016, 12:50 | fritsie (gast)


Ha Zeker weer een linkse arbeiders of sociale denk wijzen Dat zal zeker nu niet meer gaan want dat sociale van de PVDA en De SP het is meer islam En is vloeken in de kerk Ik durf te zeggen Degenen die straks een rechtse socialistische partij opricht is volgens mij spekkoper aan stemmen Want als je echt hart tegen hart Zou ik zeggen net als Trumpp zei wat is er in Godsnaam met de islam Ze moet eerst maar eens zelf orde op zaken stellen al dat mekaar afmaken doden Anders weg 12-11-2016, 12:06|Hilda Jacobs (gast)


Ik ben tegen nieuwe splinter partijen, maar Monasch is een van de weinige in de PvdA die de wake up call heeft begrepen. Ik stem nooit rood maar ik voorspel hem echt heel veel succes. Veel PvdA leden zullen hem stemmen en ja ook PVVers. 12-11-2016, 11:40|P west (gast)


Een strenger asielbeleid met PVDA-light? Kan niet, of de man moet een 360 graden draai gemaakt hebben en dat acht ik onwaarschijnlijk. Dus weer gewone verkiezingspraat, doei! 12-11-2016, 11:35|peter willems (gast)


De kliek VVD/PvdA en de bekende meelopers hebben ons land snel afgebroken. Bezuinigingen zijn vooral hoge lastenverzwaringen voor de burger en vooral voor de mensen met een uitkering of tot een modaal salaris. Deze voelen het heel hard en komen niet meer rond. Tijd om eens goed de bezem door Den Haag te halen. Monasch zit tussen VVD en PvdA en is beter dan Samsom en Asscher. Beleid voor NEXIT en grenzen sluiten krijgt mijn stem. Geen EU met onnodige regelgeving en kosten. 12-11-2016, 11:32 |Pietje Pelle (gast)

    

Er is al een partij met gezond verstand, een sociaal hart en de wens tot een strenger asielbeleid als het om economische vluchtelingen gaat. Volgens Timmermans ca 70%. Dit is financieel en sociaal (vaak laaggeschoold of niet/druk op de huizenmarkt en onze zorg en voorzieningen etc.)ondraaglijk zoals de PVV al benadrukt. Probeer geen kiezers bij hun weg te lokken, zoals je bij de regentenpartij PvdA zult doen. Werk samen, sluit je aan en straf de verantwoordelijken bij de verkiezingen af.

12-11-2016, 11:29 herms (gast)

Weer een eenmansfractie erbij, flikker in godsnaam die er uit, als het zo door gaat hebben we straks 100 een, twee of drie, fracties er bij. Het word echt een zooitje, als dat zo door gaat, denk maar aan Denk, nu weer Monasch, het moet gekker worden.

12-11-2016, 10:08 |N.R. (gast)     


Na zoveel jaren in die roverspartij van links,nou dan komt hij mij niet betrouwbaar over.Zal nooit zijn afkomst verloochenen. 12-11-2016, 11:22|cca (gast)

Toch niet weer!!!! Alweer een splintert partij? Uit de hoek komen van de PvdA en likken/knuffelen met de PVV. Mensen laat je niet voor de gek houden. Spreekwoord: een kat in het nauw maakt rare sprongen. Stuur volgend jaar Rutte, Zijlstra en Blok naar huis. 12-11-2016, 09:51|marivandenbosch

    

Lijkt me wel iets en dan samen met Geert, dan kan het een hele grote partij worden, gaan ze bibberen in DenHaag.

12-11-2016, 09:18|Verde (gast)

    

Deze eventuele nieuw opgerichte partij zou weleens een slangenkuil blijken te zijn.' Monarch probeert PVVers over te halen om op zijn Partij te stemmen , maar éénmaal deze stemmen binnen en dan weer in het bed van de PVDA stappen ? Dit alles om de PVV maar te splijten ALLE Partijen zien de bui op 17 Maart al hangen en sch.....in hun broek 12-11-2016, 09:15|jaap1939 (gast)