Islamitische school

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Onderwijs neemt kinderen aan de hand en voert ze naar kennis, inzicht, zelfstandig denken en vrijheid. Islamitisch onderwijs voert kinderen naar achterlijkheid, onwetendheid en onderwerping. Een gemeenschap die dat faciliteert, organiseert haar eigen ondergang. "The school library also allegedly contained a book which said husbands can hit their wives and demand sex at any time". @WMPolice Please investigate this school for inciting violence and marital rape. It's a criminal offence. http://metro.co.uk/2018/05/11/islamic-school-accused-of-warning-girls-not-to-use-tampons-7538819/
Harm Beertema 12:05 PM 13 May 2018 via Twitter

Er wordt vergeten dat een islamitische school ook veel geld bespaart. Zo is er bijvoorbeeld maar één boek nodig voor de hele school.
Mr_Natural | 21-04-18 | 08:05

Corrigerende tikken. Geen probleem. Dat is de natuur van zoogdieren. Koranlessen, dáár is de werkelijke mishandelingen. Pure vergif in de hoofden spuiten van kinderen. Je kunt je kinderen nog beter injecteren met lood. Dat zou humaner zijn.
TheBurnerMan | 25-01-17 | 15:17

2.) Op welke religieuze en/of ideologische uitgangspunten is het zaaien van haat en het aanzetten tot geweld tegen Joden, christenen, ‘ongelovigen’ en geloofsafvalligen in Saoedi-Arabische schoolboeken gebaseerd en kunnen die uitgangspunten naar uw mening worden gedeactiveerd of weggenomen? Zo ja, hoe kan dat door u worden bevorderd?
4.) Welke maatregelen worden er genomen om te voorkomen dat haat en geweld predikende onderdelen van het Saoedische curriculum naar mohammedaanse gemeenschappen in Nederland worden geëxporteerd?
Vragen van de leden Kortenoeven en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over het in Saoedi-Arabische schoolboeken zaaien van haat en aanzetten tot geweld tegen Joden, christenen, ‘ongelovigen’ en geloofsafvalligen, 11:19 9 december 2011, PVV site

Terecht. Iedereen zit hier op een Nederlandse school. Het zou ter bevordering van de integratie nog verstandiger zijn om islamitische scholen (waar doorgaans slecht onderwijs wordt gegeven en waar fraude schering en inslag is) in Nederland te verbieden. Wil men naar een islamitische school dan doe je dat maat in marokko of turkije.
Hans, Arnhem | 13:42 | 08.07.11

""islamitische basisschoolleerlingen""
En daar ging het fout, Moslim opvoeding + moslim onderwijs = Onbeschoft kut kind.
Aerius | 23-06-11 | 11:14