ISIS

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Een zooitje losgeslagen jongeren, vooral Bontkraagjes, Rifaapjes en andere Islamieten zijn een eigen staat begonnen. Deze staat is volledig geïslamiseerd en bevindt zich in het Midden-Oosten, Slotervaart en delen van Den Haag. Je kunt daar niet meer veilig over straat, omdat ze daar allerlei Islamitische dingen doen: schapen slachten, mensen slachten, handen afhakken, vooral niet drinken, hoofddoeken dragen, aanslagen voorbereiden, scooters opvoeren, uitkeringen aanvragen en sissen naar nietsvermoedende voorbijgangers.

Het uiteindelijke doel van ISIS is om ons kapot te maken. Dat is namelijk hun cultuur en links vindt dat je dat moet respecteren. Fatsoenlijke mensen echter vinden dat het tijd is om de grenzen dicht te gooien en ze te laten werken voor hun geld. Dan hebben ze geen tijd meer voor terrorisme.
Varkensvoer maken van elke ISbaard zou de norm moeten zijn in Europa als straf. Patje2011 | 14-01-17 | 12:16

Merkel, Obama, Clinton, de EU en Erdogan willen ons door vijandige migranten laten onderstromen. Zij willen onze cultuur en bevolking laten vervangen door die van Arabie. De migranten brengen de oorlog van het Midden-Oosten naar ons toe. Jean-Paul Schats · 27 August at 11:18


Kinderen zijn verziekt/gehersenspoeld voor de rest van hun leven, beter om hen ook te executeren. Wordt niets meer, gevaar voor de samenleving.

Joëlle Salomé · 27 August at 12:04


En dan denkt u, oeps, wat een barbaren... gelukkig is dat allemaal ver weg. Oh wacht! Morgen bij u in de straat; mark my words.

Parsons | 24-10-15 22:32


Geloof maar, die 80.000 ISIS strijders die al in Europa zijn, die hebben geen zware wapens nodig: messen, knuppels, molotov cocktails en auto's zijn genoeg om hele provincies uit te moorden. En de politie kan er niets tegen doen, die zitten trouwens overwerkt thuis. En ons leger is weggelokt naar Mali.

lulleficatie | 24-10-15 | 22:49


ISIS heeft moslims opgeroepen om in Europa willekeurige mensen dood te rijden. Is ook al gebeurd in Frankrijk en Oostenrijk. Maar men slaapt door. verbied islamitische fratsen*

Lewis Lewinsky | 24-10-15 | 23:03