Henk Bleker

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Minister van Boerenbelangen namens Jezus. Naar verluid beloond met een ministerschap nadat hij Maxime Verhagen naar tevredenheid oraal had bevredigd en het kwakje doorslikte. Zat ooit als "objectief discussieleider" een CDA-congres voor, over de vraag of het CDA waardig genoeg was om met Geert mee te mogen doen. Hahaha, Maxime had hem toen allang omgekocht met een ministerspost! Gefopt sukkels!

Natuur is voor Henk pas natuur als er een giertank overheen kan. Alle overige natuur is links en mag worden verkocht.

Op 26 juni 2011 kreeg Bleker een schop tussen z'n kloten van een paard. De dierenpolitie heeft daar procesverbaal van opgemaakt.
Het CDA is helemaal de weg kwijt, Nu wil Bleeker ook lijst trekker worden. Als je die man zijn gebit ziet doet hij zijn naam geen eer aan, Geef hem een tube tandpasta en tandenborster laat hem dan maar weer eens terug komen.
Ludger, Rotstergaast | 11:24 | 06.05.12

Henk Bleker is een verademing. Eindelijk iemand die het durft op te nemen tegen de natuurmaffia die al jaren belastinggeld spendeert aan onzinnige natuurprojecten. Nederland is veel te klein voor al die projecten. Natuurbehoud? Prima, helemaal mee eens maar wel in zijn juiste proporties.
Louis, 11 dec 2011 - 5:37 pm

We hebben bij deze kabinetsformatie meneer Bleker in actie gezien... Dat was geen fraai gebeuren en meneer Bleker liet zichzelf in een juist perspectief zien. Hij is daarvoor dankzij de al even minderwaardig opererende CDA'r (Verhagen) inspireren en verkocht huid en haar voor een plekje op het pluche. Hoogste tijd om dit kabinet vaarwel te zeggen. Een lichtgewicht en een kleuter als premier... Het gaat net werken!
Ruud ex PvdA, Rotterdam | 15:14 | 20.11.11

Laat Bleker "zijn streep maar trekken" dan blijven er van de tien zetels nog een stuk of vier over. Voor iedere miljard ontwik.hulp eentje.
Geert Wilders 2:31 PM Nov 20th 2011 via Twitter for BlackBerry

Bleker mag dan hier en daar wat schofferen, en op lange tenen trappen, en zo, maar hij is wel grappig, en daar gaat het om. Want daarmee win je sympathie, of zoiets. En dat kan het CDA wel gebruiken. Laat Bleker dus z'n gang maar gaan.
Bert - Groningen 09/05/11 09:47

Geweldig die Bleker. Meteen een statment tegen LINKS. Die linkse rakkers willen de natuur en het miljue in nederland redden. Er valt niks te redde! Weg met de files en uitkeringstrekkers!!!
PVV-er, Venlo | 22:11 | 15.10.10

Kan die CDA-voorzitter Bleker niet even op vakantie gaan of zo? Wat een enorme zeurpiet. En voor alle helderheid: de PVV moet helemaal niks!
Geert Wilders 7:00 AM Aug 26th 2010 via Twitter for BlackBerry