Flevoland

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Technisch gezien is Flevoland de armste provincie van Nederland, omdat de mensen die er werken allemaal naar buiten de provincie forenzen. Daarom krijgt Flevoland tonnen subsidie van Europa. Wie denkt dat wij op die manier nog wat terugzien van onze belastingcenten heeft het mis, want dankzij de Linkse Kerk en de bureaucratie wordt er alleen kunst van gekocht en de medelanders gesubsidieerd.

Ze proberen wel wat te maken van die steden in de Flevopolder: Lelijkstad en Almere. Helaas het is niets en zal ook nooit wat worden. Bovendien zijn ook hier zijn heel veel allochtonen naartoe getrokken. Een goede reden dus om nu eindelijk de Flevopolder weer vol te laten lopen en er weer een mooi groot meer van te maken. En de inteelt-Amsterdammers in Almere en Lelijkstad missen we toch niet.
ze proberen er wel wat van te maken, van die steden in de Flevopolder: Lelystad en Almere. Helaas het is niets en zal ook nooit wat worden. Bovendien heb ik het de laatste 10 jaar zien veranderen, ook hier zijn heel veel allochtonen naar toe getrokken. Bovendien is Jorritsma een in het politieke vriendencircuit omhoog gepromoveerde burgemeester die als korpschef helemaal niets klaarspeelt voor de gewone burger die tegenover criminelen staat.
Johrij, Amsterdam | 12:07 | 16.02.12

Die Flevopolder is achteraf gezien toch niet zo lekker gelukt. Kunnen we het weer onder water laten zetten en terug geven aan de natuur?
Bolle Wim | 06-01-11 | 12:44

Ik denk niet dat het een stom idee is om Flevoland op te heffen. Kan volgens mij een hoop kosten besparen.
Airmen | 03-01-11 | 23:44