Demoniseren: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
(Dat kan subtieler!)
k
Regel 1: Regel 1:
De [[Linkse Kerk]] doet er alles aan om [[ons soort mensen]] zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle [[terrorisme|terroristische [[moslims]] en werkeloze [[buitenlanders]] ons land verlaten. Ook proberen ze [[Geert Wilders]] kapot te maken door allerlei onzin over hem te verspreiden, zoals dat hij zijn haar verft enzo.
+
De [[Linkse Kerk]] doet er alles aan om [[ons soort mensen]] zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle [[terrorisme|terroristische]] [[moslims]] en werkeloze [[buitenlanders]] ons land verlaten. Ook proberen ze [[Geert Wilders]] kapot te maken door allerlei onzin over hem te verspreiden, zoals dat hij zijn haar verft enzo.
  
 
En al zou hij dat wel doen, dan heeft Geert nog steeds gelijk.
 
En al zou hij dat wel doen, dan heeft Geert nog steeds gelijk.

Versie van 25 sep 2010 om 10:18

De Linkse Kerk doet er alles aan om ons soort mensen zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle terroristische moslims en werkeloze buitenlanders ons land verlaten. Ook proberen ze Geert Wilders kapot te maken door allerlei onzin over hem te verspreiden, zoals dat hij zijn haar verft enzo.

En al zou hij dat wel doen, dan heeft Geert nog steeds gelijk.