Demoniseren: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
k
Regel 1: Regel 1:
 
[[Linkse hobby]], waarbij men probeert [[Ons Soort Mensen]] kapot te maken.
 
[[Linkse hobby]], waarbij men probeert [[Ons Soort Mensen]] kapot te maken.
De [[Linkse Kerk]] doet er alles aan om ons zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle terroristische [[moslims|Islamieten]] ([[buitenlanders]] dus) ons land verlaten. Ook proberen ze [[Geert Wilders]] aan te vallen door allerlei onzin over hem te verspreiden zoals dat hij zijn haar verft enzo.
+
De [[Linkse Kerk]] doet er alles aan om ons zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle terroristische [[moslims|Islamieten]] ([[buitenlanders]] dus) ons land verlaten. Ook proberen ze [[Geert Wilders]] aan te vallen door allerlei onzin over hem te verspreiden zoals dat hij zijn [[Waterstofperoxide|haar verft]] enzo.
  
 
En al zou hij dat wel doen, dan heeft hij  nog gelijk.
 
En al zou hij dat wel doen, dan heeft hij  nog gelijk.

Versie van 20 sep 2010 om 16:35

Linkse hobby, waarbij men probeert Ons Soort Mensen kapot te maken. De Linkse Kerk doet er alles aan om ons zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle terroristische Islamieten (buitenlanders dus) ons land verlaten. Ook proberen ze Geert Wilders aan te vallen door allerlei onzin over hem te verspreiden zoals dat hij zijn haar verft enzo.

En al zou hij dat wel doen, dan heeft hij nog gelijk.