Demoniseren: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 12: Regel 12:
 
----
 
----
  
 +
 +
''Het demoniseren van de heer Wilders gaat gewoon onbeschaamd door. Het heeft Pim Fortuyn zijn leven gekost. En de ziekelijke bedenkers hiervan wassen hun handen achteraf in onschuld.''<br />
 +
'''S. Groot , almere  | 00:56 | 12.02.11'''
  
 
''Hoe komt geert wilders aan zoveel stemmen,omdat hij zegt waar het op staat,en geen meeloper is met de rest.Dan vinden ze je al gauw extreem rechts. De meeste kiezers van rechts hebben dat spelletje door van links door.''<br />
 
''Hoe komt geert wilders aan zoveel stemmen,omdat hij zegt waar het op staat,en geen meeloper is met de rest.Dan vinden ze je al gauw extreem rechts. De meeste kiezers van rechts hebben dat spelletje door van links door.''<br />

Versie van 12 feb 2011 om 11:51

Demoniseren is het maken van domme opmerkingen over ons soort mensen en de PVV, en kwalijke vergelijkingen maken met bijvoorbeeld de nazi's.

Om hun zure gelijk te halen doet de Linkse Kerk er echt alles aan om ons zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle terroristische moslims en de werkeloze buitenlanders ons land verlaten. Ook proberen ze Geert Wilders kapot te maken door allerlei onzin over hem te verspreiden, zoals dat hij zijn haar verft enzo.

En al zou hij dat wel doen, dan heeft Geert nog steeds gelijk.
Het demoniseren van de heer Wilders gaat gewoon onbeschaamd door. Het heeft Pim Fortuyn zijn leven gekost. En de ziekelijke bedenkers hiervan wassen hun handen achteraf in onschuld.
S. Groot , almere | 00:56 | 12.02.11

Hoe komt geert wilders aan zoveel stemmen,omdat hij zegt waar het op staat,en geen meeloper is met de rest.Dan vinden ze je al gauw extreem rechts. De meeste kiezers van rechts hebben dat spelletje door van links door.
vliet, rotterdam | 21:20 | 15.01.11

Worden jullie linkse rakkers het nu niet eens zat om de PVV te vergelijken met het nazisme, terwijl dit nergens op gebaseerd is? Nogmaals de wet van identificatieplicht bestaat niet voor niets. Probeer dat nu eens te begrijpen.
Sjonnie_40 | 05-01-11 | 09:49

Ben het spuugzat. Het gewroet vd media in verleden van pvv-ers begint op een ordinaire heksenjacht te lijken. Doen we dus niet meer aan mee.
Geert Wilders Friday, November 26, 2010 13:05:12 via Twitter for BlackBerry

Nu het demoniseren van de PVV zulke vormen aan gaat nemen denk ik er sterk over na om mijn stem de volgende keer aan Geert Wilders te geven. Terwijl ouderen liggen te verrotten is de gehele vaderlandse pers alleen maar geinterressert in het nog zwarter maken van de PVV. De publieke omroepen (dus VARA) die sex tijdens kantooruren heeft uitgevonden...doen net alsof Ouwerkerk ( PvdA)nooit bestaan heeft .
Joop Santing, Schinveld | 15:32 | 13.11.10

Dagelijkse anti-PVV-hetze van CDA-prominenten. Ik zeg tegen hen: wacht onderhandelingen af en stop met het demoniseren van 1.5 mln kiezers!
Geert Wilders Saturday, August 28, 2010 10:51:34 via Twitter for BlackBerry