Anne Fleur Dekker

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken


Anne Fleur Dekker is een archetypische linksmens. Ze heeft een hoog aantal eigenschappen waar ons soort mensen niet van houdt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze door een ander soort mensen bedreigd wordt en moet onderduiken. Daar heeft ze het zelf naar gemaakt. Niet dat wij dat aanmoedigen of zo. Maar wie de bal kaatste kan hem terug verwachten. Zo werkt dat.


Links[bewerken]

Anne Fleur was lid van GroenLinks. Net als Volkert van der G..

Vrouw[bewerken]

Anne Fleur is vrouw. Dus psychisch labiel en hysterisch.

Jong[bewerken]

Anne Fleur is jong. Hoe jong? Te jong. Haar hersens zijn nog niet volgroeid. Daarom moet ze haar bek houden. Toen wij zo oud waren hielden we ons met hele andere dingen bezig. Zoals met brommers rijden en elkaar ontmaagden achter de Emté. Maar mevrouw Dekker moet zo nodig met haar linkse praatjes op TV. Arrogant stuk vreten.

Hoogopgeleid[bewerken]

Anne Fleur gebruikt allemaal moeilijke woorden en drogredenen. Dat komt waarschijnlijk omdat ze een universitaire opleiding doet. Uiteraard van onze belastingcenten. En wat denk je dat zo'n studie sociolologisme uiteindelijk oplevert voor de economie? Niks natuurlijk.

Elitair[bewerken]

Anne Fleur heet Anne Fleur. Dat zegt dus al genoeg.

Zuur[bewerken]

Anne Fleur heeft op hoge poten aangegeven dat ze een column[1] van Theodoor Holman niet kon waarderen en dat hij daarom monddood moest worden gemaakt. En Theodoor had alleen maar gezegd dat linkse meisjes alleen maar linkse praatjes hebben omdat ze graag door een rechtse man willen worden geneukt. En Theodoor had zichzelf daar heel hoffelijk voor aangeboden in de krant, maar het mocht ook Thierry Baudet zijn. Iemand moet het doen tenslotte. Je kunt er wel omheen draaien met je nuance, maar uiteindelijk moet er een piemel in. En ze doet het al met een buitenlander, dus echt kieskeurig is ze niet, ja toch? Maar in plaats van dat Anne Fleur daar dan blij mee is sleept ze Theodoor voor de linkse raad van de journalistiek. Pure censuur is dat! Dit kwalificeert haar duidelijk als feministisch links.


Keerpunt 2018[bewerken]

In 2018 slaagde een delegatie van Forum voor Democratie er eindelijk in om, met gevaar voor eigen leven, een piemel in Anne Fleur te plaatsen. Sindsdien piept ze wel anders en zijn we grotendeels van al die linkse praatjes verlost.Typisch huichelachtig, uiterst links gedrag van deze Annie Fleur. Draaikont, zoals alle linkse minkukels. Het land uit jagen met pek & veren.

corfo 4-4-2017


Stomme linkse doos. Die dolksteek heeft ze zichzelf toegebracht met haar domme tweets. Dit kan niet onbestraft blijven. Keihard aanpakken. Jan Ruitenbeek · 31 March at 03:43'


Goed zo. Dit mens heeft een goede psychiater nodig een linkse fascist en gevaar voor de samenleving. Ze lijkt wel bezeten het kwaad zie je in haar ogen. Een goede ggz behandeling lijkt het beste.

Helena Thijs · 30 March at 15:31


Sterf lekker met je links en iedereen die op GroenLinks heeft gestemd met hun domme kop.

Je opleiding (hoge) 😂 heeft gefaald als je op deze partij hebt gestemd. Alles voor het klimaat toch alsof andere partijen het allemaal maar laten. Tuurlijk.

Don van Haeften · 31 March at 08:19


Anne Fleur is gewoon een verongelijkt meisje die van haar ouders nooit heeft geleerd om in de echte wereld te leven. Altijd te horen gekregen dat iedereen alles kan worden als je maar wilt. Nooit tegenspraak gehad. Leeft in een wereld vol regenbogen, eenhoorns en prinsen op witte paarden.

Osdorpertje | 10-04-17 | 13:11

vrouw,links,dom, ja wat moet ik nog toevoegen,blond?

pejoar | 10-04-17 | 13:18

Mijn docent Engels zou gezegd hebben: "Meneer Viking, daar moet in hoge mate een neger overheen". Maar dat waren de jaren '80. We zijn nu verder. Ik denk dat er een volle container tot op het bot gefrustreerde Eritreërs overheen moet. Gewoon omdat dat moet.

FustViking | 10-04-17 | 13:26


Als je je laat neuken door een uitgeprocedeerde asielzoeker enkel en alleen omdat hij een uitgeprocedeerde asielzoeker is, dan ben je gewoon een naar en ziek mens.

StijlvolRechts | 10-04-17 | 13:36


Ze zijn onuitstaanbaar, maar toch lekker die linksmeisjes. Net als Myrthe Hilkens. Je durft als man geen vin te verroeren of ook maar iets te zeggen uit angst om onmiddelijk als seksist gelabeld te worden, maar toch zijn het schattige snoesjes. Vraag mij alleen echt af hoe je daar ooit intiem mee kan worden. Ik zou verstijfd van angst zijn om iets verkeerd te zeggen of te doen. Wat dat betreft zijn die linksjongens diplmatieke evenwichtkunstenaars hor. Respect voor die watjes.

Bigi Bana Boy | 10-04-17 | 14:40


Spring is in the air! Wat zijn linkschmeisjes toch woest lekker om te zien.

PandaBeep | 29-03-17 | 08:49


Als je Anne Fleur heet dan groei je geheid op als extreem-links huppelkutje. Wat een kind is het nog eigenlijk. Zou ze al wel eens geneuqt hebben?

plaszak | 29-03-17 | 08:57


Is Anne-Fleur een vrouw? Ah ok, dan snap ik het wel. Vrouwen zijn niet net als mannen, het zijn compleet andere wezens met weke hersenen en oscillerende hormoonspiegels. Dat ze in de grotemensenwereld wil meedoen is zelfoverschatting, maar goed dat Pauw haar even op haar plek terugzet. In de hoek, dat is.

Bakkeleures | 29-03-17 | 09:04


Wat een dom verongelijkt kutkind. Ga lekker terug naar je studie sociologische-blabla-wetenschappen en laat de discussie over vrijheid van meningsuiting en het land runnen lekker over aan de mensen die wel een beetje gevoel met realiteit hebben.

Tha Man | 29-03-17 | 09:10

Wat is dat meisje arrogant en zelfvoldaan.

i-Wonder | 29-03-17 | 09:20Bij mij de vraag ,zou ze soms om die smerigheid te komen vertellen nog betaald zijn van de belastingcenten.

Wim 1-4-2017


Linkse meisjes geilen op rechtse praatjes. Pauw weet dat best. Annefleur zit gewoon te soppen.

postmodernismisdead | 29-03-17 | 09:21


Niemand? Echt helemaal niemand? Ik zou haar doen! En dat terwijl alles in haar mij enorm tegenstaat, ze heeft een enorm kutkarakter. Maar gvd ik zou haar doen. Ik zou haar zo hard neuken dat die linkse neusbel eruit valt.
janalleman | 29-03-17 | 15:20


Wist U dat dit haat-meisje via het haat-blog Joop.nl wordt vet gespekt met belastinggeld ? En geen haan die er naar kraait.

En de fascisten zullen zich de anti-fascisten noemen…

Two Ravens Black Kettle | 29 maart 2017