Ab Klink

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Ex-minister en voormalig lid van de Tweede Kamer-fractie van het CDA. Een nare linkse man die, net als de dissidenten Ad Koppejan en de Surinaamse(!) Kathleen Ferrier, niet wilde dat Geert President werd, ondanks het feit dat de meerderheid dat wèl wil.

Klink is een onruststoker, oproerkraaier en landverrader die al lang geleden ontslagen had moeten worden. Desondanks werd hij door Maxime Verhagen als hulpje meegenomen naar de onderhandelingstafel voor kabinet Rutte 1. Daar zat hij weken lang naast Geert te gluipen, om Hem daarna een mes in Zijn rug te steken.

Uiteindelijk delfde Klink natuurlijk het onderspit, en stapte uit de CDA-fractie en de Tweede Kamer. Daardoor krijgt de PVV alsnog de kans om de puinhopen in Nederland op te gaan ruimen.
Er zit een kink in Klink, dat is overduidelijk,absoluut incapabel die man. Schande dat hij z'n zakken heeft mogen vullen en nog jaren mag genieten van wachtgeld wat hij ZEKER niet verdient heeft! Gelukkig dat eindelijk het CDA teruggedrongen is! Sterker nog bij nieuwe verkiezingen komen ze niet meer aan de bak.
A. le Veurder, Amsterdam | 06:03 | 30.09.10

Vanavond een intervieuw met Dhr Klink gevolgd.Waarom zoiets niet voor de verkiezingen, het was één groot drama. Net een kleine jongen met een lolly, dat is de uitstraling.En politiek gezien, het rookverbod voor kleine café's intrekken had hij ook wel overwogen.Een grotere komediant heb ik dit jaar op televisie nog niet gezien.Geef mij de jongens van stavast, de jongens van voor de braammast de jongens van de V.O.C. Maar dan wel de echte, en niet die van Dhr Balkenende want die zitten enkel met lolly's te spelen.
DE Admiraal, Vlissingen | 21:35 | 29.09.10

Klink is een vuile rat die ervoor heeft gezorgd dat heel veel mensen hun ziektekosten niet meer kunnen betalen, met z'n "fijnzinnige" gluiperinge christelijke smoelwerk. In Irak zouden z'n zo'n vent al lang aan de hoogste boom hebben gehangen.
peacemaker | 22-09-10 | 17:23

Slechts een paar duizend voorkeursstemmen hebben ze samen, dan moet je niet jezelf boven de rest van de CDA stemmers zetten als partijlid, teveel ego, te zwakke knieën, te veel twijfel, te dominant uitgedragen geweten, te grote persoonlijke lijdensweg leidt tot overwaardering van zichzelf, kortom ;ideale PvdA-voeding; wegwezen.
Causa Sui | 10-09-10 | 12:37

Klink schrijft in antwoord kamervragen dat een gezonde leefstijl het risico op kanker significan verlaagd. Je zal het maar hebben! SCHANDE!
Fleur Agema 9:32 PM Jan 27th 2010 via Twitter for mobile web