Sociaal vangnet

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 18 feb 2012 om 14:36

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Sociaal vangnet
Het stelsel van uitkeringen en subsidies waar de roverheid onze belastingcenten aan verkwist.

Het sociaal vangnet is verworden tot hangmat voor asielzoekers, linkse nietsnutten, kunstenaars, en ander crimineel gespuis. De hardwerkende Nederlanders worden afgescheept met de fooi die er overblijft van zijn hongerloontje.
Het sociale stelsel in NL is zo lek als een mandje. Een grote bek opzetten levert op zijn minst al een nieuwe wasmachine op. Iedereen die zich meldt, is bij voorbaat al een zielig geval. Ben je asociaal, dan krijg je in Utrecht een villa toegewezen. Ben je sociaal, dan slaap je maar in een kartonnen doos. Er is zoveel scheef gegroeid in dit land van geitenwollen linkse pleisterplakkers. Na Griekenland volgt NL omdat de pot straks leeg is door alle weggeverij door ambtenaren en fraudes door asocialen die kansen zien.
j. blijleven, lisse | 11:22 | 18.02.12

Dit strenge beleid om te bezuinigen komt alleen doordat de buitenlanders het gehele sociale vangnet die onze ouders hebben opgebouwd, hebben leeggezogen! Subsidies, uitkeringen, kinderbijslag, het overgrote deel gaat naar allochtone gezinnen. Als onze eigen autochtone bevolking iets nodig heeft is het heel streng, maar voor buitenlanders is er allerhande opvang of subsidies!
ger, amsterdam | 18:25 | 25.11.11

Wanneer meer mensen langer door moeten werken, zijn in de ogen van de PVV eerst de Turken en Marokkanen aan de beurt: In de leeftijd 55-64 werkt nog geen 10% van hen. Het is onaanvaardbaar de werkende Nederlanders daar de rekening voor te laten betalen door hen tot hun 67e te laten doorwerken, waarbij de pensioenopbouw zelfs wordt beperkt.
Reactie PVV op rapport van de commissie Bakker, 2 juli 2008