Bewerken van Rechtspraak

Ga naar: navigatie, zoeken

Waarschuwing: u bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt opgeslagen als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u aanmeldt of een gebruiker aanmaakt verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden.

Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt.

Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.
Huidige versie Uw tekst
Regel 1: Regel 1:
[[spreekwoord|Recht is iets kroms dat verbogen is]]. Het is dus geen wonder dat het slecht gesteld is met de rechtspraak in [[Nederland]]. Er zijn in dit land geen [[rechter]]s meer, maar [[linkse mafia|linkers]]! Rechters kiezen namelijk altijd partij voor de [[crimineel]], vooral als het [[buitenlander]]s zijn. Buitenlanders krijgen namelijk altijd hele milde straffen, maar als je blond haar hebt, dan ben je de pineut.
+
Recht is iets kroms dat verbogen is. Het is dus geen wonder dat het slecht gesteld is met de rechtspraak in [[Nederland]]. Er zijn in dit land geen [[rechter]]s meer, maar [[linkse mafia|linkers]]! Rechters kiezen namelijk altijd partij voor de [[crimineel]], vooral als het [[buitenlander]]s zijn. Buitenlanders krijgen namelijk altijd hele milde straffen, maar als je blond haar hebt, dan ben je de pineut.
  
Het is maar goed dat [[iedereen]] rechten heeft gestudeerd, want wij doorzien de uitspraken van de rechter met gemak. Als je bijvoorbeeld wordt veroordeeld tot één jaar [[gevangenis]]straf, dan betekent dit dat je uiteindelijk maar één maand echt hoeft te zitten. Met behoud van [[uitkering]], natuurlijk. Het is dus klip en klaar dat het tijd wordt voor een goede rechtspraak: "[[keihard aanpakken|Oog om oog, tand om tand]]".
+
Het is maar goed dat [[iedereen]] rechten heeft gestudeerd, want wij doorzien de uitspraken van de rechter met gemak. Als je bijvoorbeeld wordt veroordeeld tot één jaar [[gevangenis]]straf, dan betekent dit dat je uiteindelijk maar één maand echt hoeft te zitten. Met behoud van [[uitkering]], natuurlijk. Het is dus klip en klaar dat het tijd wordt voor een goede rechtspraak: "[[spreekwoorden en gezegden|Oog om oog, tand om tand]]".
  
 
Gelukkig gaat [[Geert Wilders]] alle straffen flink verhogen, en alle linkers vervangen door rechters.
 
Gelukkig gaat [[Geert Wilders]] alle straffen flink verhogen, en alle linkers vervangen door rechters.

Al uw bijdragen aan wakkerpedia kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie Wakkerpedia:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

Annuleren | Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)