Overleg gebruiker:Monade: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
 
(407 tussenliggende versies door 11 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Ik heb vanuit de index een lijstje gemaakt van pagina's die om uiteenlopende redenen genuked kunnen worden. Inderdaad, ik heb al die pagina's nog bezocht ook.Soms gaat het om foutieve - later gecorrigeerde - schrijfwijzen, maar meestal is de inhoud gewoon mega-flauw. We zien eventueel daarna wel welke linkjes hersteld moeten worden. Zo'n opschoonactie gaat in ieder geval behoorlijk schelen in het aantal weespagina's.
+
Dank voor het massaal bekijken van mijn overlegpagina, maar ik ben bijna soms geheel gestopt met het bijwerken van de WakkerPedia.
  
Omdat ik hier inmiddels als chef-deleteknop wordt beschouwd, hierbij mijn lijstje. Misschien dat jij er ook even naar wilt kijken. Hou je vast, want het zijn er wel een paar.
+
Ik kan echter worden omgekocht om toch door te gaan met [[bier]].
G.
+
  
 +
'''[https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick&business=Monade.Retecool@gmail.com  Wil je mij een rondje geven? Stuur dan wat kleingeld naar mijn PayPal account].'''
  
15
+
''Of wil je liever betalen in robotgeld?''<br />
140
+
'''Dit is mijn Bitcoin adres: 1LBboAgyL6bbnFNdjDu7HywKGbaq3FyGFT'''
Ab Deurklink
+
Ab klink
+
Ab klinkt
+
Ab Klonk
+
Ad Deurklink
+
Ad Klink
+
Almere\
+
Arie Koedink
+
Bakellende
+
Boeroeper
+
Buikspreker
+
Buiksprekers
+
Dames beachvollebal
+
Dejaap
+
Dominique Weesie
+
Dominique van Weesie
+
Egypte (land)
+
Erectolo
+
FATIMA
+
Fiets
+
Finnen
+
Flevoland
+
Frank de mosch
+
Frans Bouwer
+
Geitenneuker
+
Geitenwollensokkenmentaliteit
+
Geldsmijtorgie
+
Genoeg
+
Gezellig
+
Gezond
+
Goed
+
Google
+
Haring
+
Jaap
+
Joost zwagerman
+
Josef Stalin
+
Kaalscheren
+
Kapot
+
Kernaval
+
Koos spee
+
Kopvoddensubsidie
+
Krapuul
+
Leiden
+
Liefde
+
Limbabwe
+
Links (politiek)
+
Links lullen, rechts zakken vullen
+
Linkse hobby belasting
+
Linksmens
+
McCain
+
Melkert
+
Mening
+
Mulleu
+
Neuken
+
Nicolas
+
Onderbuik
+
Opzouten
+
Paling
+
Pamela Geller
+
Pieter storms
+
Pinda
+
Politiek nihilisme
+
Powned
+
Propaganda
+
Rode rakkers
+
Roetmoppen
+
Ronny Naftaniël
+
Sjuul Paradijs
+
Stalin
+
Slecht
+
Tsunami van islamisering
+
Turk
+
Twitter
+
Varken
+
Veilig
+
Verboden
+
Vis
+
Vvd
+
Witte Boorden
+
Vrijdenker
+
Xenofobie
+
Zwamboe
+
  
 +
== Klachten, vragen, etc ==
  
Zal ik dan beginnen met de achterste?-Propaganda Rode rakkers Roetmoppen Ronny Naftaniël Sjuul Paradijs Stalin Slecht Tsunami van islamisering Turk Twitter Varken Veilig Verboden Vis Vvd Witte Boorden Vrijdenker Xenofobie Zwamboe -
+
Oh Monade, waar haal je die prachtige parels toch vandaan?--[[Gebruiker:Kalekip|Kalekip]] ([[Overleg gebruiker:Kalekip|overleg]]) 4 jul 2018 16:37 (UTC)
  
Dus eigenlijk zijn er 2 mensen die bepalen wat flauw en ongewenst is, *pedia is hier dus eigenlijk nvt. De geschiedenis van [[geert]], die is niet flauw of wel? Kan je dit verhelderen op de front-pagina?
+
== TODO ==
--[[Gebruiker:Drpsgk|Drpsgk]] 24 sep 2010 21:04 (CEST)
+
  
Ik ben lid van retecool ;) <br>
+
&aacute; &agrave; &auml; &Eacute; &eacute; &egrave; &euml; &iuml; &oacute; &ouml; &uacute; &uuml; &ucirc; &trade; &reg; &euro;
Over utrecht: Het is een dunne lijn om van de denkbeelden van Henk en Ingrid over Utrecht over te stappen naar iets wat flauw en te simpel is. Om dit te voorkomen wordt het al snel te serieus en absoluut niet op niveau van " ons soort mensen", zoals je ziet in de pagina [[Midden-Oosten]], wat veel te uitgebreid en serieus is (tektonisch? dat leer je toch niet op de VMBO?). Just my thoughts...--[[Gebruiker:Drpsgk|Drpsgk]] 24 sep 2010 21:42 (CEST)
+
 
 +
“Death to America” = (مرگ بر آمريكا)
 +
 
 +
  dürüm dürüm döner kebab
 +
 
 +
  Turkai altaid n&uuml;mer ain = &ldquo;Ash naz&#287; d&uuml;rbat&uuml;l&uuml;k, ash naz&#287; g&#305;mbat&uuml;l, ash naz&#287; thrakat&uuml;l&uuml;k, a&#287;h b&uuml;rz&uuml;m-ishi kr&#305;mpat&uuml;&#8378;.&rdquo;
 +
 
 +
 
 +
 
 +
== Notes ==
 +
 
 +
Deface attempt 20180826 by N. Gabrichidze (https://www.artmajeur.com/gabrichidze), ips [94.109.109.175‎; 85.149.81.92‎; 81.242.145.145‎]
 +
 
 +
 
 +
----
 +
 
 +
 
 +
''Trying to write satire in the 21st C. is like pissing into the wind.''<br />
 +
'''Jamie Delano ‏@jamiedelano 19 Sep 2013 via Twitter'''
 +
 
 +
 
 +
Hee Monade,
 +
 
 +
Vrouwen zijn allemaal hoeren of alle hoeren zijn vrouwen... dat is een moeilijke. Kunnen we het lemma Hoer niet veranderen naar "Vrouw"? Gewoon om het wat breder te trekken? Want vrouwen zijn natuurlijk hoeren, maar ze moeten het er niet te dik bovenop leggen. En ze moeten ook niet te lelijk of te arrogant zijn. En als ze mooi zijn moeten ze daar niet mee te koop lopen, de vuile instasletten. En een beetje verzorgd ook graag.  En ze moeten willen neuken, maar niet met iedereen want dat is vies maar als ze niet met mij willen neuken zijn arrogante hoeren. En koken, dat moeten ze ook kunnen. Dat is toch een stukje mensbeeld dat ik mis in deze wiki.--[[Gebruiker:Kalekip|Kalekip]] ([[Overleg gebruiker:Kalekip|overleg]]) 10 jan 2021 15:19 (UTC)
 +
 
 +
Ja je moet wat aan de fantasie overlaten natuurlijk. Recht met je kut voor de webcam is wel lekker down to earth natuurlijk, maar playing hard to get heeft ook wel wat. Doe maar wat je wilt met die parels. Ik volg.--[[Gebruiker:Kalekip|Kalekip]] ([[Overleg gebruiker:Kalekip|overleg]]) 11 jan 2021 11:57 (UTC)

Huidige versie van 18 jun 2021 om 06:31

Dank voor het massaal bekijken van mijn overlegpagina, maar ik ben bijna soms geheel gestopt met het bijwerken van de WakkerPedia.

Ik kan echter worden omgekocht om toch door te gaan met bier.

Wil je mij een rondje geven? Stuur dan wat kleingeld naar mijn PayPal account.

Of wil je liever betalen in robotgeld?
Dit is mijn Bitcoin adres: 1LBboAgyL6bbnFNdjDu7HywKGbaq3FyGFT

Klachten, vragen, etc[bewerken]

Oh Monade, waar haal je die prachtige parels toch vandaan?--Kalekip (overleg) 4 jul 2018 16:37 (UTC)

TODO[bewerken]

á à ä É é è ë ï ó ö ú ü û ™ ® €

“Death to America” = (مرگ بر آمريكا)
 dürüm dürüm döner kebab
 Turkai altaid nümer ain = “Ash nazğ dürbatülük, ash nazğ gımbatül, ash nazğ thrakatülük, ağh bürzüm-ishi krımpatü₺.”


Notes[bewerken]

Deface attempt 20180826 by N. Gabrichidze (https://www.artmajeur.com/gabrichidze), ips [94.109.109.175‎; 85.149.81.92‎; 81.242.145.145‎]
Trying to write satire in the 21st C. is like pissing into the wind.
Jamie Delano ‏@jamiedelano 19 Sep 2013 via Twitter


Hee Monade,

Vrouwen zijn allemaal hoeren of alle hoeren zijn vrouwen... dat is een moeilijke. Kunnen we het lemma Hoer niet veranderen naar "Vrouw"? Gewoon om het wat breder te trekken? Want vrouwen zijn natuurlijk hoeren, maar ze moeten het er niet te dik bovenop leggen. En ze moeten ook niet te lelijk of te arrogant zijn. En als ze mooi zijn moeten ze daar niet mee te koop lopen, de vuile instasletten. En een beetje verzorgd ook graag. En ze moeten willen neuken, maar niet met iedereen want dat is vies maar als ze niet met mij willen neuken zijn arrogante hoeren. En koken, dat moeten ze ook kunnen. Dat is toch een stukje mensbeeld dat ik mis in deze wiki.--Kalekip (overleg) 10 jan 2021 15:19 (UTC)

Ja je moet wat aan de fantasie overlaten natuurlijk. Recht met je kut voor de webcam is wel lekker down to earth natuurlijk, maar playing hard to get heeft ook wel wat. Doe maar wat je wilt met die parels. Ik volg.--Kalekip (overleg) 11 jan 2021 11:57 (UTC)