Journalist

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 6 jun 2021 om 13:35

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Journalisten zijn shagrokend links tuig, uitzonderingen daargelaten. Stijlloze beroepsschrijvers, te oud voor het medium internet. Journalisten zijn politiek correcte angsthazen. Allemaal. In de letteren staat hij op de onderste plaats, want 't enige wat zo'n sukkel doorgaans doet is het overschrijven van ANP-berichten, inclusief fouten, en daaraan een linkse "duiding" geven. Journalisten klussen daarom vaak bij als informant van de AIVD. Een journalist wordt daarom niet ten onrechte een 'hoernalist' genoemd.
Journalisten zijn - uitzonderingen daargelaten - gewoon tuig van de richel.
Geert Wilders @geertwilderspvv 10:00 PM Jun 5, 2021 via Twitter for iPhone

De gemiddelde journalisten is nou eenmaal het crapuul van de maatschappij. Die maken alles kapot wat er maar kapot te maken is. Ik hoop dat hun het hardste gaan bloeden in het landschap dat ze zelf creëren.
🍀Rex🚫dus🚜 @Rexodus_I 9:52 AM Mar 25, 2021 via Twitter Web App

zodra bij een journalist staat dat ie van de MSM is, haak ik al af. Omgekochte leugens en angst verspreidende propagandisten.
Xense @XenseNU 8:23 PM Nov 19, 2020 via Twitter Web App

Het merendeel van het journaille in Nederland laat zich continue ronselen of weet geen onderscheid te maken tussen beroepseer en eigen politieke voorkeur en/of eigenbelang. Dus logisch dat de AIVD prima vist in deze vijver. Maar of ze er wat van gebakken hebben? Hoogstwaarschijnlijk niet.
stelletje, InHolland flapdrollen | 09:45 | 15.06.12

Als de ambtenaren er al jaren niets tot bijna niets bij krijgen waarom journalisten dan wel? Het is crisis mensen. Ook voor de media. Als er teveel ambtenaren zijn dan zijn er ook teveel journalisten. Vooral teveel linksdenkende en publicerende journalisten. Veel teveel. Net zoals er teveel ambtenaren zijn.
doenormaal! | 06-12-11 | 15:58

Dat is al zo,men schrijft en werkt samen met en voor degene die betaald.
jaantje 29-07-’11 13:58

Joernalisten = links tuig. Uitzonderingen daargelaten.
IJzervreter | 06-06-11 | 10:25

Maar Geert word bedreigd dan heb je gelijk en mag je dit soort dingen doen. Al die journalisten zijn links tuig, laat ze gewoon het PVV manifest afdrukken en voor de rest hun mond houden.
Grote Nerd | 10-05-11 | 09:26

Journalisten zijn angsthazen. Het zijn bange mensen, dat zie ik vaak aan hun ogen. Ze schurken tegen de macht aan, want ze willen ook morgen weer een goed nieuwtje hebben van die regeringspartij of een belangrijke oppositiepartij. Daarnaast is er angst om politiek incorrecte standpunten in te nemen. Als ze dat wel doen – of kritisch zijn – krijgen ze minder snel informatie.
Wilders: 'Journalisten zijn angsthazen', 01:00 vrijdag, 11 mei 2007, De Journalist, mirror PVV site