Hoofdpagina

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 24 aug 2018 om 07:26

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom bij Wakkerpedia.

Deze website is bedoeld voor al die Wakkere Nederlanders die zo hard werken dat ze geen tijd overhouden om alle toneelstukjes in Den Haag te volgen. Om toch snel een mening klaar te kunnen hebben, worden op deze site alle politieke, maatschappelijke en anderszins belangrijke zaken over Nederland op een rijtje gezet. Geschreven in helder, begrijpelijk Nederlands.

Dit is een site bedoeld voor mensen die niet klakkeloos aannemen dat de overheid altijd gelijk heeft. Oprechte, intelligente mensen dus. Mensen zoals u en ik.


Fatsoenlijk alternatief

Wakkerpedia wil een alternatief bieden aan de traditionele media, die vrijwel zonder uitzondering van bovenaf wordt gecontroleerd. Censuur, propaganda en repressie hebben er voor gezorgd dat de Politiek Correcte Elite zolang in het zadel kon blijven zitten. Voor één ding is echter elke elite bang: informatie. Echte, eerlijke informatie. Daarom is de Wikipedia zo groot: zij is gesubsidieerd en politiek correct.

Onder veel artikelen op Wakkerpedia zult u daarom citaten zien staan. Dat zijn geen verwijzingen naar vuistdikke, veel te dure en partijdige academische rapporten vol met drogredenen. Het zijn meningen van mensen zoals u en ik, die vaak kernachtig samenvatten waar het om gaat in dit land.

Wakkerpedia is zelfstandig en onafhankelijk en wordt van onderaf gevoed door de burgers. Niet van bovenaf door de regenten. Welkom bij het fatsoendelijk alternatief.

Bekijk hier een overzicht van alle 1.072 pagina's of een overzicht van alle categorieën.
Met Wilders was ons dit nooit overkomen!!!!!!!!
leonvanley | 02-09-2016 | 12:00