Bewerken van De Telegraaf

Ga naar: navigatie, zoeken

Waarschuwing: u bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt opgeslagen als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u aanmeldt of een gebruiker aanmaakt verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden.

Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt.

Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.
Huidige versie Uw tekst
Regel 1: Regel 1:
Door het [[Ons Soort Mensen|Nederlandse volk]] wordt De Telegraaf beschouwd als de enige echte kwaliteits[[krant]] van [[Nederland]], wat ook wel blijkt uit hun [[motto|slogan]]: "De krant van [[Wakker]] Nederland". De Telegraaf houdt zich tenminste aan de [[waarheid|feiten]] en is niet zo [[links]] als alle andere kranten. Bovendien staan er ook dingen in die de mensen wérkelijk interesseren, zoals de belevenissen van [[Jantje Smit]], [[voetbal]], [[Gerard Joling|Geer]] en [[Gordon|Goor]], [[voetbal]], [[André Hazes]], [[voetbal]], [[wielrennen]], [[voetbal]], [[Frans Bauer]] en [[Marianne Weber]], [[voetbal]], [[Formule 1]]-racen, [[voetbal]], schattige [[hond|puppy's]], en natuurlijk [[voetbal]]. De rest van de pagina's wordt opgevuld met [[Ajax]].
+
Door het [[Ons Soort Mensen|Nederlandse volk]] wordt De Telegraaf beschouwd als de enige echte kwaliteits[[krant]] van [[Nederland]], wat ook wel blijkt uit hun slogan: "De krant van [[Wakker]] Nederland". De Telegraaf houdt zich tenminste aan de [[waarheid|feiten]] en is niet zo [[links]] als alle andere kranten. Bovendien staan er ook dingen in die de mensen wérkelijk interesseren, zoals de belevenissen van [[Jantje Smit]], [[voetbal]], [[Gerard Joling|Geer]] en [[Gordon|Goor]], [[voetbal]], [[André Hazes]], [[voetbal]], [[wielrennen]], [[voetbal]], [[Frans Bauer]] en [[Marianne Weber]], [[voetbal]], [[Formule 1]]-racen, [[voetbal]], schattige [[hond|puppy's]], en natuurlijk [[voetbal]]. De rest van de pagina's wordt opgevuld met [[Ajax]].
  
Al vanaf haar oprichting is De Telegraaf de [[fatsoen]]delijkste krant van Nederland, waar uitsluitend goede vaderlanders, fijne mensen, en bekwame journalisten werken. Daardoor kon de Telegraaf ook tijdens de [[Tweede Wereldoorlog]] gewoon blijven verschijnen onder de naam ''Jodenaquarium''. Direct na de Oorlog was De Telegraaf te druk met de wederopbouw, waardoor er een tijd lang geen kranten konden worden gedrukt. De beschuldigingen vanuit de [[Linkse Kerk]] over collaboratie met de [[Duitsland|Duitse]] bezetter misten uiteindelijk alle grond, waardoor de Telegraaf vanaf 1949 weer vrijelijk mocht worden verspreid.
+
Al vanaf haar oprichting is De Telegraaf de [[fatsoen]]delijkste krant van Nederland. Daardoor kon de Telegraaf ook tijdens de [[Tweede Wereldoorlog]] gewoon blijven verschijnen onder de naam ''Jodenaquarium''. Direct na de Oorlog was De Telegraaf te druk met de wederopbouw, waardoor er een tijd lang geen kranten konden worden gedrukt. De beschuldigingen vanuit de [[Linkse Kerk]] over collaboratie met de [[Duitsland|Duitse]] bezetter misten uiteindelijk alle grond, waardoor de Telegraaf vanaf 1949 weer vrijelijk mocht worden verspreid.
  
 
Door [[gutmensch]]en wordt de krant ook wel "TeleVaag", "TeleGrof", "Telegier", "De krant van Zwakker Nederland", of "De krant van Collaborerend Nederland" genoemd. Wij van [[Wakkerpedia]] nemen uiteraard gepaste afstand van deze weeë infantiliteiten. ''De T is nu eenmaal de T.'' Zonder [[theedrinken]].  
 
Door [[gutmensch]]en wordt de krant ook wel "TeleVaag", "TeleGrof", "Telegier", "De krant van Zwakker Nederland", of "De krant van Collaborerend Nederland" genoemd. Wij van [[Wakkerpedia]] nemen uiteraard gepaste afstand van deze weeë infantiliteiten. ''De T is nu eenmaal de T.'' Zonder [[theedrinken]].  

Al uw bijdragen aan wakkerpedia kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie Wakkerpedia:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

Annuleren | Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)