Daniël van der Stoep

Uit wakkerpedia
Versie door Kalekip (Overleg | bijdragen) op 8 aug 2018 om 13:19

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Op 17 augustus 2011 maakte deze Europarlementarier voor de PVV bekend dat hij per direkt zijn zetel opgaf.
Hij was met z'n zatte kop 's avonds om 1800 uur!! tegen voorliggers gebotst. Maar ja, hij had drie naakte minderjarige meisjes op zijn achterbank zitten die hij naar huis moest brengen. Want die kun je moeilijk zo over straat sturen. Je weet nooit wat voor tuig er allemaal rondloopt tegenwoordig. Voor je het weet lopen ze een moslim of een pedofiel tegen het lijf die zijn handen niet thuis kan houden. Zo ver is het gekomen met ons land. Afijn, Daniël is dus eigenlijk een prima kerel die gewoon af en toe een borreltje pakt. En als er allemaal wit poeder tegen de binnenkant van je vooruit zit geplakt zie je toch ook bijna niet waar je rijdt? Alsof die Pechtold altijd zo braaf is.Ik stel voor om Daniel toe te laten treden tot het Moslim geloof. Het was allemaal niet zijn schuld en iedereen was aan het samenzweren tegen hem. Net als bij een Moslim. En dan is ie meteen vergeven voor dat gedoe met die kleine meisjes, want als Moslim mag dat.
Osdorpertje | 08-08-18 | 14:46

Als het überhaupt waar is, ze doen er alles aan om die partij zwart te maken. Dit is koren op de molen voor die linkse roeptoeters en voor anders denkenden. . . . alsof het in andere partijen niet gebeurd. Lees maar eens een artikel over een of andere verwaande kwast van D 66 wat die niet allemaal op zijn kerfstok heeft, en die criminelen van de VVD, nou daar lusten de honden ook geen brood van.
Anja Kesseler · 23 November 2015 at 13:32


Het schoppen naar de pvv begint.Wat is er van waar ! Wat zijn dd feiten? Zit overigens allang niet meer bij de pvv .De linkse media smult hiervan!!mocht hij bewezen schuldig zijn direct castreren !!!!
Richard de Graaf · 23 November 2015 at 13:33


Haha en ze zijn zo braaf bij de overheid met hun hoge baantjes! #schande!!!!
Dennis de Kruif · 23 November 2015 at 14:08

Mensen maak je niet druk, het is juist goed dat die gozer uit de PVV is ! Dit heeft niks meer met de PVV te maken.
Albrand van Hilten | 11 November 2015 at 17:54


Als hij dat heeft gedaan dan verdient hij een straf ja. Maar dat hij ooit een PVV-er is geweest heeft er totaal niets mee te maken, dan kun je nog wel een stapje verder gaan. Alle leerlingen van die school waar hij vroeger op zat zijn ook allemaal viezerikken en de jongens van zijn vroegere voetbalclub zijn nog erger! ;-)
Henk Vanlier · 11 November 2015 at 18:56Lijkt me niet meer dan terecht, staat natuurlijk wel in schril contrast met crimineel Keizer die de zaak voor 20 miljoen geflest heeft en niet eens van zijn bed gelicht wordt, maar die is dan ook van de VVD en kind over huis bij Rutte, daar gelden natuurlijk andere regels voor in dit land met de compleet verziekte rechtsvervolging.
Crank Sinnig| 24-07-2018|15:40