Bewerken van Burka

Ga naar: navigatie, zoeken

Waarschuwing: u bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt opgeslagen als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u aanmeldt of een gebruiker aanmaakt verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden.

Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt.

Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.
Huidige versie Uw tekst
Regel 9: Regel 9:
  
  
''Zou mijn handen er niet aan vuil maken. Laat ze lekker voor schut lopen die onderdrukte gansjes. Geen uitkeringen meer verstrekken. Gedwongen aan het werk in de zorg, bij de overheid en op alle plekken waar boerka's en nikabs niet zijn toegestaan. Geen animo? Weg uitkering. Laat de stoere man dan maar zorgen, dat hij het gezin kan onderhouden.''<br />
+
''Zou mijn handen er niet aan vuil maken. Laat ze lekker voor schut lopen die onderdrukte gansjes. Geen uitkeringen meer verstrekken. Gedwongen aan het werk in de zorg, bij de overheid en op alle plekken waar boerka's en nikabs niet zijn toegestaan. Geen animo? Weg uitkering. Laat de stoere man dan maar zorgen, dat hij het gezin kan onderhouden.''
 
'''megie|6-8-2019| 16:50'''
 
'''megie|6-8-2019| 16:50'''
  

Al uw bijdragen aan wakkerpedia kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie Wakkerpedia:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

Annuleren | Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)