Onderbuik: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
k
Regel 1: Regel 1:
Er zijn dingen die je niet weet, maar wel voelt. In je onderbuik. [[Ons soort mensen|Iedereen]] weet dat wat je voelt je direct moet uitspreken, zonder [[nuance]]. [[Geert]] durft te zeggen wat hij voelt, in de [[Tweede Kamer]] en op de [[televisie]]. Daarom houden wij ook zoveel van hem. Laat ze een poepie ruiken, Geert!
+
Er zijn dingen die je misschien niet precies weet, maar wel voelt. In je onderbuik. [[Ons soort mensen|Iedereen]] weet dat wat je voelt je direct moet uitspreken, zonder [[nuance]]. [[Geert]] durft te zeggen wat hij voelt, in de [[Tweede Kamer]] en op de [[televisie]]. Daarom houden wij ook zoveel van hem. Laat ze een poepie ruiken, Geert!
  
  

Versie van 12 apr 2011 om 19:09

Er zijn dingen die je misschien niet precies weet, maar wel voelt. In je onderbuik. Iedereen weet dat wat je voelt je direct moet uitspreken, zonder nuance. Geert durft te zeggen wat hij voelt, in de Tweede Kamer en op de televisie. Daarom houden wij ook zoveel van hem. Laat ze een poepie ruiken, Geert!




Al dat stereotype gezeur over onderbuikgevoelens en 'Henk en Ingrid'-types... Vaak zijn de reacties in de Telegraaf juist oprecht menselijk, en als je daar op afgeeft ben je wel erg wereldvreemd en tegennatuurlijk geworden. Of is het een veilig gevoel om zo linksgeoriënteerd politiek correct te wezen?
sjalalie, 30 maart 2011 op bright.nl