Universitaire opleiding: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
Duur woord voor lessen op de [[universiteit]]. [[Student]]en moet dan stomme [[links]ige boekjes lezen en daar een links zwamverhaal over schrijven. Dat heet een ''scriptie''. Studenten doen vaak jaaaren over hun scriptie, omdat ze het te druk hebben met feesten, zuipen, en neuken. Door dure woorden te gebruiken die ze uit die boekjes hebben geleerd lijkt het net alsof ze slimmer zijn dan [[Ons Soort Mensen|wij]], maar laat je niets wijsmaken.
+
Duur woord voor lessen op de [[universiteit]]. [[Student]]en moet dan stomme [[links]]ige boekjes lezen en daar een links zwamverhaal over schrijven. Dat heet een ''scriptie''. Studenten doen vaak jaaaren over hun scriptie, omdat ze het te druk hebben met feesten, zuipen, en neuken. Door dure woorden te gebruiken die ze uit die boekjes hebben geleerd lijkt het net alsof ze slimmer zijn dan [[Ons Soort Mensen|wij]], maar laat je niets wijsmaken.
  
Veel studenten maken hun opleiding niet eens af, hoewel ze wel doen alsof. Wat maakt het uit, ze krijgen toch wel een duurbetaalde baan in het bedrijfsleven of bij de [[overheid]]. Ook krijgen studenten gewoon vaak diploma's omdat universiteiten en hoge scholen per diploma betaald krijgen.
+
Veel studenten maken hun opleiding niet eens af, hoewel ze wel doen alsof. Wat maakt het uit, ze krijgen toch wel een duurbetaalde baan in het bedrijfsleven of bij de [[overheid]]. Ook krijgen studenten gewoon vaak hun diploma's, omdat universiteiten en hogescholen per diploma betaald krijgen.
  
  

Versie van 23 dec 2011 om 10:35

Duur woord voor lessen op de universiteit. Studenten moet dan stomme linksige boekjes lezen en daar een links zwamverhaal over schrijven. Dat heet een scriptie. Studenten doen vaak jaaaren over hun scriptie, omdat ze het te druk hebben met feesten, zuipen, en neuken. Door dure woorden te gebruiken die ze uit die boekjes hebben geleerd lijkt het net alsof ze slimmer zijn dan wij, maar laat je niets wijsmaken.

Veel studenten maken hun opleiding niet eens af, hoewel ze wel doen alsof. Wat maakt het uit, ze krijgen toch wel een duurbetaalde baan in het bedrijfsleven of bij de overheid. Ook krijgen studenten gewoon vaak hun diploma's, omdat universiteiten en hogescholen per diploma betaald krijgen.




Vroeger werd er nog gestudeerd uit liefde voor de wetenschap. Nu wil men alleen zo snel mogelijk een papiertje om een hoger startsalaris te kunnen krijgen. Daar speelt de markt op in. Misschien moeten we studeren maar weer gewoon aan de elite overlaten.
Emmy, Almere | 13:35 | 22.12.11

Ach heel Nederland van hoog tot laag liegt, bedriegt, steelt en zwendelt. Kan je dan van een Universiteit die afgerekend wordt op het aantal geslaagde studenten anders verwachten? De kwaliteit in het onderwijs - en niet alleen daar - is al jaren zoek. Maar de amateurs in onze regeringen en de Kamerleden blijken steeds meer amateurs die weinig meer weten dan ze op school geleerd hebben. EN als er iemand is die wel meer weet wordt die ongenadig afgeslacht. De gevolgen van het slechte bestuur zijn overal zichtbaar.
Rottertje, Den Haag | 11:37 | 22.12.11

laat me raden ?ze worden zeker het links gedachtengoed opgedrongen.ik vind dat het linkse geindoctrineerde gedachten goed maar is afgelopen moet zijn.links weet niet hoe snel ze studentjes het links gedachten goed wil laten verkondigen .elke keer heb je weer zo een wijsneus die een eigen partijtje willen beginnen met 6 man
Gerda[ben op links uitgekeken], Gouda | 11:29 | 22.12.11

Rechten,psychologie en bedrijfs-economie zijn helemaal geen wetenschappelijk studie's van enige fundamentele waarde, maar gewoon tijdgebonden hobby's van soms intelligente slimmerds .Dus eeuwigdurend afremmen dat soort studies van hoofdzakelijk luie geesten,die achter hun bureau de maatschappij een poot trachten uit te draaien,zonder achter dat bureau weg te komen.
Dolf, Almere | 17:19 | 24.11.11

Langzamerhand begin ik te geloven dat mensen van de werkvloer eerlijker zijn dan al die klootzakken die gestudeerd hebben. Griezels.
Loek, Zoetermeer | 13:05 | 17.11.11

Onze kinderen mogen elke studie doen die ze willen. Dat mogen zej op onze kosten. Behalve - en dat hebben we al jaren geleden gesteld - als ze sociologie of filosofie gaat doen: dan moeten ze de studie zelf maar betalen. Aan dergelijke onzin-studies die alleen maar totale nutteloosheid voor de samenleving opleveren wens ik niet mee te betalen.
Henk, Oosterzee | 10:03 | 10.08.11

Wat je vandaag de dag al niet kunt studeren, voor mij zijn ze van lotje getikt,er moeten ongetwijfeld andere onderzoeken gedaan worden, echter deze studie is abnormaal en gaat alle menselijke begrippen te boven, nu voor de rest raak je nimmer uitgeteld, die studenten van heden tendage toch, de goede uitgezonderd!
Dante M., den Haag | 11:53 | 23.05.11

dat gaat hopenlijk nu veranderen nu het lang studeren eindelijk wordt aangepakt. iedereen wil maar door leren en studeren, dat kan gewoon niet. dit zagen we al jaaaaren geleden aankomen dat er te weinig handwerklieden zouden zijn. maar ja, we hebben zo genaamd allemaal recht op een goed betaalde univesitaire opleiding en baan. ook al kunnen hebben we de brains er niet voor.
pietje poort, amsterdam | 12:21 | 07.04.11

De hele hogere opleiding is opleiding tot oplichter.
J. Groenhart, Amsterdam | 22:10 | 07.03.11

Hoeveel advokaten komen er jaarlijks van school, ook zij moeten brood verdienen, eerst op kosten van de staat lang door studeren , dan op kosten van de staat werken aan een zichtloze situatie, en blijven lachen. slaap lekker den haag waakt over u.
kanters, tilburg | 21:54 | 23.12.10

Deze ontwerpers zijn waarschijnlijk hoog opgeleide mensen,ik heb op mijn werk dikwijls te maken met dergelijke mensen.Wat opvalt is dat deze mensen vaak niet op een gezonde manier kunnen nadenken,alles gaat in cijfertjes en formules een beetje logisch redeneren is er niet bij.Dan zijn enorme blunders niet ver meer af,vaak proberen ze dan de schuld naar beneden af te schuiven,het principe van likken naar boven en stampen naar beneden dus.
Bhumie, Hulst | 16:12 | 21.12.10