Trouw (krant)

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Deug-krant die voornamelijk wordt gelezen door D66-stemmers. Alleen Sylvain Ephimenco is nog wel te pruimen.
Ach, de trouw heeft het christelijke geloof ingeruild voor het groene geloof. De erfzonde is wel gebleven.
therealbraindump | 16-07-21 | 20:49

Mooi Ook wij hebben jaren en jaren Trouw gelezen Tot mijn man er zat van was Ik zie hem nog de krant van de mat pakken en “Weer die homo’s “roepen terwijl hij het ding in de krantenbak gooide Ik lees alles digitaal
Loes Konijn @loosknijn 7:42 PM Oct 18, 2020 via Twitter for iPad

Tja als het aan trouw lag hadden we nu 2 miljoen islamisten in het land en verschijnt deze *courant*? dan in Nederlands en Arabischs.
jan huppeldepup | 03-01-20 | 21:09

Je kunt wel zien dat het superlinkse krantje TROUW op de hand van de islam is. Zij zien hen als afgedwaalde broeders die in de naam van de Heere bekeerd moeten worden. Kijk naar de moderne geschiedenis sukkels! Ik heb zo'n hekel aan lieden die alles geloven (gullible people) maar ondertussen hun vaderland verraden. Trouw=framing+hele en halve leugens. Het lijkt de volkskrant en de NOS wel. Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen daar nog anders over denken.
ALLESANDERSSHOW | 30-12-16 | 15:51

Komt er nooit een eind aan, aan al die onzin over Wilders. Het begint er op te lijken dat Trouw een spreekbuis voor Links aan het worden is. Laat Links eerst maar eens kijken naar al die ellende die is veroorzaakt door hen. Waar komen die achterstandswijken vandaan ? Men hoefde zich niet aan te passen maar kregen thee van de burgemeester. Stoppen met die onzin over Wilders en de hand in eigen boezem steken.
Krant 02/08/11 17:13

Trouw, het afvoerputje van de linkse media.
Floor33 24-08-’10 13:10

Net zoals de Volkskrant hoort Trouw bij ons thuis op de plee, en niet om daar te lezen....
Breinstein op vrijdag 4 januari 2008 13:04