Quinsy Gario

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Quinsy Gario is een neger die vroeger kunst maakte om subsidie binnen te trekken. Tegenwoordig is hij vooral bekend omdat hij de Nederlandse cultuur wil afschaffen. Ook zeurt hij altijd over de slavernij. Omdat er ergens aan de andere kant van de wereld een paar eeuwen geleden ooit eens een paar Afrikanen gewerkt hebben. Hij is een typische Zeurpiet.
Quinsy ziet eruit of hij zijn brommerhelm heeft gekocht bij carpet land.
Sitting_targets | 19-07-21 | 10:59

Ik Stel voor dat we massaal klacht indienen tegen deze kerel. Hij beschuldigt de Nederlandse bevolking ervan racist te zijn. Laster en eerroof. Eens kijken of zijn muil nog zo groot gaat zijn. Wij als Nederlandse bevolking moeten ons toch niet laten doen door een enkeling die ziek in zijn hoofd is? Aanpakken die kerel, en hard. Als het hem in Nederland niet aanstaat dat hij dan vertrekt? Dat hij dan op de Antillen of Curaçao tegen de regering gaat lullen ivm racisme en discriminatie .... daar zullen ze hard gaan lachen met hem. En als ie daar te moeilijk doet krijgt ie daar wel een pakje slaag, van zijn eigen donkere broertjes.

Renaat Boutsen · 18 July 2014 at 10:37


De Partij voor de Vrijheid wil weten hoeveel de Nederlandse belastingbetaler heeft moeten bijdragen aan het vliegtuigjevouwen en touwtjespringen van Quinsy Gario. De kunstenaar wist slechts 38 mensen te trekken voor zijn show in het Stedelijk Museum in Amsterdam. De PVV vindt het vreemd dat Gario wel de Nederlandse subsidiepepernoten in ontvangst neemt, maar Zwarte Piet onaanvaardbaar vindt.

Zwarte-Pietwoordvoerder Martin Bosma: "Opnieuw zien we de tegenstellingen tussen subsidie-elite en het Nederlandse volk. Op Facebook steunen miljoenen Nederlanders onze traditionele Zwarte Piet. Cultuurhater Gario komt tot een schamele 38 bezoekers voor zijn fratsen. De vraag is wie meer steun geniet."'

Martin Bosma - 19 september 2014[1]


Ik praat geen onzin... Deze anti pieten genieten allen van een uitkering, de "stichting" die ze hebben krijgen jaarlijks belachelijk veel subsidie van de staat... En daarboven op nog een kleine 70.000 van gemeente Amsterdam... Zou dus mooi zijn als je zelf eens ergens in zou verdiepen, voordat je zelf met onzin begint te strooien.

Daniël Bakens · 13 February at 20:21


quinsy ga lekker werken en niet je hand op houden bij die blanken racisten.je spuugt op het bord waar van je eet.dat noemt men in nederland hypocriet.o dat snap je niet? maar ja je snapt zoveel niet.

bekijket | 28-05-15 | 12:13


Deze man gaat er voor zorgen dat er straks terreuraanslagen worden gepleegd in heel NL door negers. De man is er op uit extremisten te kweken en zaait haat. Een beetje welgesteld volk als wij zijn moet hier een stokje voor steken door de man via de gerechtelijke weg zijn leven te verzieken. Wie o wie neemt het op zich?

tattooboer | 28-05-15 | 12:13


Door die werkeloze looser Quinsy is er juist VEEL MEER racisme ontstaan in Nederland. Het tegenovergestelde effect. Hoe dom kun je zijn. Wat ik vreemd vind is dat hij niet een keer hard wordt aangepakt door zijn eigen volk... Wordt tijd. Quinsy begint een beetje op een islaMIETje te lijken met z'n zielige gedrag.

Frikandel_met_mayo | 28-05-15 | 12:33