PvdA

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De PvdA is de grootste politieke partij van de Linkse Kerk. Officieel heten zij de Partij van de Arbeid, maar eigenlijk is het gewoon een linkse regentenkliek. Door zich schaamteloos te verrijken van onze belastingcenten en de rest aan subsidies, uitkeringen, ontwikkelingssamenwerking, en andere linkse hobby's te spenderen, heeft deze onzinclub Nederland kapót gemaakt.

In een ver verleden heeft de Portemonnee van de Ander onder Joop den Uyl en onder de naam Paars er al eens een financiële puinhoop van gemaakt, die Geert nu pas kan opruimen. Inderdaad: bedankt linkse kliek! Het is ook allemaal niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de Partij van de Apocalyps vroeger SDAP heette, en pas toen de Duitsers hadden verloren niet meer op de (N)SDAP wilde lijken. Wordt wakker, mensen!

Hoewel de Partij van de Arrogantie absoluut niet naar de wil van het Volk luistert, weet zij zich door stembusfraude en propaganda toch altijd weer in een links kabinet te wurmen. Ex-partijleider Wouter Bos heeft de bankiers miljarden belastinggeld gegeven, en is toen met de staart tussen de benen weggevlucht om te gaan rentenieren. Zijn opvolger Job Cohen zette de poorten wagenwijd open voor nóg meer moslim-buitenlanders. En daarna kwam milieuterrorist Diederik Samsom, Lodewijk Asscher, en tenslotte Liliane Ploumen.

De Partij van de Anarchisten is een gevaar voor de rechtsstaat. Het liefst zou deze Partij van de Afbraak Nederland opheffen. De Partij van de Allochtonen is verworden tot een partij die "Weg met ons!" als leuze heeft geadopteerd, en dat alles ten faveure van deze gelukszoekers en profiteurs.

Het had misschien nóg beter geweest voor de Partij van de Arabieren om een imam als partijleider te nemen, gezien de ingeslagen weg van de afgelopen 15 jaar. Dan ze nog eerlijk ook naar hun huidige kiezers en was de Denk, Erdogan's Vijfde Kolonne gewoon met een uitkering thuis gebleven.

Op 1 mei 2011 bestond de Partij van de Afgeleefden 65 jaar. Hoog tijd om ze met pensioen te sturen, ze hoeven niet te wachten tot 66 of 67 jaar, hoor. Wat een rust zou dat geven, zeg! Maar hoe dan ook, binnen 10 jaar bestaat de Partij van de Achterhaalden toch niet meer, dat is gewoon de geschiedenisboeken erop nalezen. Partijen komen en partijen gaan in de Nederlanden, en dit keer is het de beurt van de Partij van de Afgang. Zij hebben geen voeling meer met het Volk, hebben niets meer met de arbeiders, en hebben daarmee een geweldige miskleun gemaakt. Stemmen op de PvdA is daarom als een roos op je graf.


Typische PvdA-ers zijn
Bondgenoten, het is ieder voor zich. Waarom Asscher oplossingen van PVV en FvD blokkeert, heeft niets met uw gezondheid te maken maar alles met partijpolitiek. Stemmen op de PvdA is als een roos op uw graf.
Jan_Halastar @Janusz_Halastra 5:17 PM 27 Mar 2020 via Twitter

En dan die doodenge PvdA, die nog steeds vind dat heel Nederland een melting pot moet worden van houdende culturen en religies, droom lekker verder!!! Pfffff. Hans Spekman van de PvdA zei op televisie dat ons land er zonder de bijdrage van zijn partij heel anders uit zou zien. Dat klopt! Zonder de PvdA was bijvoorbeeld het aardgas niet verkwanseld, de overheid niet met zo’n gigantische staatsschuld zijn opgezadeld en zou de criminaliteit effectief bestreden worden. Ons land zou er zonder de PvdA heel anders uit zien, inderdaad, een heel stuk beter!!
Gerard Joling | 12-02-2016 [1]

Wat zou ik blij zijn als we van deze walgelijke partij zijn verlost. Nu ook nog van de vara af, van FNV en we kunnen weer normaal leven in Nederland als arbeider.
hinke wol (gast) | 14-09-2016 | 12:31

Het is volstrekt irrelevant wie er bij de PvdA op 1 staat. Al zetten ze er een ezel in Burkini neer: Pauw, DWDD, het Journaal en het fusievehikel Volkskrant/NRC zorgt voor een eclatante overwinning.
De echte Stolwijker | 29-08-16 | 09:39

Echt onvoorstelbaar hoe een heel land al decennia gegijzeld wordt door hooguit een paar honderd mensen (veelal ook nog babyboomers) die allemaal lid zijn van deze maffiose organisatie en die overal top-posities bekleden bij ministeries, omroepen, kranten, politie, justitie, NGO's, etc. Alleen in de internet-wereld zijn ze (nog) niet doorgedrongen. Dat is het werkelijke probleem in Nederland. Dit sort posten moet opengesteld worden voor capabele mensen zonder partij-achtergrond. Verkiezingen zijn hier slechts een hinderlijke onderbreking voor de PVDA.
Outsider-Inside | 01-04-14 | 15:31

Nou boek de pvda dan maar meteen op want die bestaan alleen maar op kosten van de gemeenschap. Als er 1 partij is geweest die overal subsidies voor heeft verzonnen dan is het de pvda wel. Dat is pas echt misbruik! Dus of ze de Nederlanders nou rechtsstreeks in de portemonnaie pakken of via een omweg maar kwijtraken zal je het!
chief, den haag | 12:14 | 15.05.12

De PvdA gokt met alles. Met ons land, met onze toekomst, met de begroting, met geld van anderen. Ze verliezen ook heel vaak, maar dat interesseert ze niet, dan verhoog je toch de belasting?! In het werkelijke leven dien je allang behandeld te worden als je zo te werk gaat als de PvdA. En maar doorgokken.
Dirk, Maurik | 13:40 | 04.05.12

De PVDA heeft er voor gezorgd dat al die buitenlanders naar Nederland zijn gekomen. Waardoor Nederland onveilig is. Wim Kok zei kom maar jongens melk en honing.Nu zijn de kosten uit de hand gelopen door alle problemen , en we moeten bezuinigen en nu is de PVDA niet thuis.En wie krijgt de schuld juist de PVV.
M.E.Vos de Wael, Heemserveen | 14:45 | 29.04.12

Bij deze stel ik me ook kandidaat als PvdA-frvz. Veel PvdA-kiezers zitten al bij de PVV. Dus restant kan er ook wel bij. #opheffen
Geert Wilders 9:30 AM Feb 27th 2012 via Twitter for BlackBerry

De enige die de PvdA nog kan redden is Louis van Gaal. Allemaal luisteren want hij is erg slim. En als er nog geld over is misschien Guus Hiddink. We komen er wel uit.
bernhard, onderdesneeuw | 14:25 | 22.02.12

Ik denk dat het volk de mensen de pvda zat zijn. Met name de bestuurders en politici van die partij zijn er niet voor jou en mij, de gewone man die hard moet werken, maar voor eigenbelang ,het stikt van de academisies die eenmaal op het pluus zichzelf niets tekort doen denk maar aan de zogenaamde voorvechters(voor eigen glorie) Kok en Bos en vele anderen die het vullen van de eigen zakken laten prevaleren en zich er niets van aantrekken hoe het met hun kiezers gaat
Egidius, Amsterdam | 08:56 | 22.02.12

Groot gelijk. Opheffen die partij van salonsocialisten. Academische non valeurs die niets van doen hebben met de werkende klasse en de partij alleen gebruiken ter meerdere eigen glorie en voor het verkrijgen van goede posities.
J. de Ruiter, Utrecht | 08:31 | 22.02.12

En de partij van de allocthoon zorg voor subsidie voor deze figuren ,,,,,past bij deze partij....Geen Nederlanders maar buitenlanders Beste mensen ogen open en stem nooit meer voor deze partij de afgang van Nederland........
Gerrit, Rotterdam | 09:34 | 14.02.12

PvdA is links lullen, rechts vullen. Pvda is elkaar baantjes toeschuiven. PvdA is een te bouwen nieuwbouwproject onder de pet houden. PvdA is stiekem de woningen onderling verdelen en er voor zorgen dat het niet publiekelijk bekend wordt. PvdA is verschuilen in witte wijken om de gewone Nederlanders en allochtonen te weren. PvdA is de gemeentelijke groendienst omkopen zodat die gratis de PvdA-tuintjes in de nieuwbouwwijk aanlegt en onderhoudt.
drs.Nee | 09-02-12 | 22:10

Dat geld niet voor politici, COA top, asielbonzen, integreerders, ontwikkelingsgeld uitdelers en zwartwerkers met een uitkering.Zij die prinsheerlijk snaaien zullen blijven graaien. De verrijking van de samenleving, door Kok ge proclameerd zal weer wat langer op zich laten wachten voor de belastingbetalers, gepensioneerden en de spaarders. Halen, waar nog wat te halen is, is de visie van de PvdA,
Piet van Trekke tot Rukke, Amersfoort | 10:15 | 20.01.12

Als de PvdA zo'n 10 zetels overhoudt, betekent dit dat eigenlijk alleen nog allochtonen op deze partij stemmen. Dat nadeel 'heb' ook zijn voordeel... dan kan Job met Mohammedjes gaan onderhandelen welke groepen (vrouwen, homo's, joden...) van de 'nieuwe' achterban probleemloos gediscrimineerd mogen worden!
kibambam | 01-01-12 | 14:48

PvdA komt voort uit de SDAP, maar hun nationalistiche zusterpartij had dezelfde basisgedachten, maar gooiden daar nog een nationalistische saus over heen. Dat zien we nog ieder dag terug met de godsdienstige variant in de vorm van de huidige islamitische PvdA.
smdyasc | 24-12-11 | 21:38

Pvda is niet meer de partij die vroeger voor de belangen van de arbeider vocht. Nee, nu vechten zij alleen maar voor hun eigen (huidige en toekomstige) lukrative baantjes. Vriendjes politiek dus. Kijk maar naar Kok, Bos en consorten. Lekker socialisten zijn dat. Zo kan ik het ook.
Benno, Elst | 18:05 | 08.12.11

weer een on aan gepaste allochtone die niet weet wat zelfreflectie is, en dat word bestuurder bij de partij voor de allochtonen, zie hier duidelijk met wat voor mensen we te maken hebben bij de pvda gaat je weer stemmen kosten een heleboel! opdoeken die fascisten partij, hij kent de geschiedenis niet eens links is fascist! niet rechts! nsbers
Ron Siemons, Panama | 13:52 | 27.06.11

We worden al meer dan 65 jaar getreiterd,leeggezogen en gemanipuleerd door PvdA politici die ons land en ons geld weggeven aan 'gasten' die niets met ons land hebben! En er zijn nog steeds mensen die het maar niet willen zien en begrijpen. Trouwens het is de PvdA die begonnen is met demoniseren(Melkert). Kriens, van heemst,Aboutaleb ect zijn massale geldverkwisters. En dat zegd sorensen in gewoon normaal Nederlands en hij heeft gelijk. Word tijd dat alle PvdA ers in heel Nederland op staande voet ontslag krijgen
Nederlandse, Nederland | 22:49 | 22.06.11

Fijn die pvda, eerst verkwanselen ze ons land, dan onze sociale voorzieningen die ons nu in deze forse bezuinigingen doen terecht komen, en nu ook al onze vrijheid van meningsuiting!!!! Wordt het niet tijd dat de pvda zich zelf een goede spiegel voor houd! Daar gaat onze democratie....pvda al 65 jaar drama!!!
pvda zat, hoofdstad | 21:42 | 03.05.11

keer op keer op keer op keer bewijst de PVDA (partij van de achterlijke) dat het een partij is van zielige mensen. Steeds maar weer dingen zoeken waarmee ze andere partijen kunnen "pakken". Teken van zwakte.. Denk na PVDA
anti pvda, nog meer anti pvda | 11:34 | 03.05.11

De uitlating van Wilders aan de PvdAllochtonen vind ik geweldig, die Cohen staat altijd met een mond vol tanden en kan niets terug zeggen. Diversen mensen die hier op reageren op Wilders, dat zijn werkeloze of links tuig, maar een verstandig woord komt er niet uit. Die Cohen heeft al zoveel thee gedronken bij de allochtoonse daders, heeft hij nog niet DE punten, dan kan hij een cadeau geven aan dat tuig.
jochanan, amsterdam | 07:08 | 02.05.11

de partij van de arbeid zat erbij en keek ernaar hoe de arbeids markt door het importeren van goedkope arbeid vervalst werd,en heeft het zelfs aangemoedigd met het goedkeuren van subsidies en het plaatsen van een taboe op het onderwerp,als arbeiders partij heeft ze alle bestaans recht reeds lang verspeelt,in mijn ogen is het een judas partij
eric, amsterdam | 22:21 | 01.05.11

Waarom gesmokkeld met bestaansdatum? Ik heb hen nog meegemaakt als SDAP die ons uitleverde aan de Duitsers onder het motto van gebroken geweertje. In feite vergelijkbaar met het heden, waar Bos ons uitleverde aan de Marokkaanse reljeugd en frauderende Turkse psychiaters en steunfraudeurs. Voorwaar geen zaken om trots op te zijn. Maar desondanks, niet juist van Cohen om met de rampen bestaanscijfers te goochelen. Ook bestaat zijn functioneren al jaren met slechte maatregelen en gegoochel met en cijfers. Waarbij de laatste tijd ook nog eens komt het oproepen tot protesteren tegen het opruimen van de door Bos en hem veroorzaakte puinhoop in Nederland.
Piet, VL | 14:30 | 01.05.11

Wilders heeft gelijk, dankzij de PvdA is ons land de laatste tientallen jaren achteruitgehold. Onze bevolking is vooral dankzij de PvdA uitgebreid met honderdduizenden analfabeten en kanslozen. Mede hierdoor is ons land verarmd en zijn voorzieningen onbetaalbaar geworden. Ook heeft de PvdA te zwaar ingezet op een federaal Europa. Daar betalen de eigen burgers nu een hoge prijs voor met (onnodig)langer doorwerken, hoge belastingen en de afbraak van de sociale voorzieningen voor de eigen bevolking.
egbert, leiden | 10:52 | 01.05.11

Gefeliciteerd Job met de 65e verjaardag van de PvdArabieren. Jullie gaven NL massa-immigratie en importeerden velen kanslozen en criminelen.
Geert Wilders 7:39:52 AM May 1st 2011 via Twitter for BlackBerry

PvdA'ers zijn gemankeerde slappe mensen bij wie een steekje los zit. Over enig logisch en gezond verstand en visie beschikken ze niet. Daarin blinken ze dan weer uit, verder in hypocrisie en arrogantie. Über domme mensen met een te groot ego, die als compensatie hun macht laten gelden door een land naar de klote te helpen. Ik verwacht niets van deze landverraders die alleen maar willen dat onschuldige burgers zich zonder tegenspraak laten intimideren, bedreigen en geweld tegen henzelf ondergaan zonder daar iets van te mogen zeggen.
doenormaal! | 26-04-11 | 20:04

De PvdA is verantwoordelijk voor de jaarlijkse uitgave van om en nabij 7 miljard aan sociale voorzieningen, integratie, prachtwijken, enz. (nu weer 32 miljoen subsidies aan straatcoaches enz, een project onder de Pvda van gemeentes). Pvda is met stip de Pvd Allochtonen. Met de oorspronkelijke hollandse arbeiders hebben ze niets meer te maken.
La Bailaora | 03-04-11 | 12:29

Toch wel een rede om nu de hele pvda op te doeken. Die zijn verantwoordelijk voor het aanstellen van deze partijlijder(een leider kunnen we het niet noemen)met deze achtelijke uitspraken. O ja toch leuk om te lezen dat moslims op een jood stemmen. De pvda bestaat namelijk voor een groot deel uit allochtonen stemmen. En het grootste deel allochtonen zijn moslims.....
marc, nijmegen | 16:04 | 19.12.10

Ach hoe serieus moet je deze Cohen en zijn P.v.d.A. nog nemen? Knuffelen van relschoppers en criminelen. Maling hebben aan slachtoffers en hun nabestaanden van geweld. Gemeente- en/of landsbelangen, opofferen voor de Partij. Onbetrouwbaar om mee samen te werken. Om niets trekken ze zich terug. Geen ruggegraat. Eerst hun wachtgeldregeling veilig stellen en dan opstappen. Hoe durven ze! Oppakken wegens opruiing
jaap, purmerend | 17:17 | 10.09.10

De PvdA is een gevaar voor de rechtsstaat.
"Wilders: PvdA zélf gevaar rechtsstaat", 04 juni 2010, Geert Wilders in een interview met de Telegraaf

Hoge plaats Marcouch op de lijst is het definitieve bewijs. PvdA is de partij van de allochtonen. Integratie door islam, hoe verzin je het?
Geert Wilders 11:46 AM Apr 20th 2010 via Twitter for BlackBerry

Als alle levende PvdA'ers op zijn moeten de dode verkiesbaar gestelt worden. In een democratie moet je te alle tijden kunnen kiezen tussen PvdA'ers.
Niemands Knegt | 20-12-07 | 19:47