Overleg gebruiker:Mrs Smith

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Mrs Smith, weklom! Lees voor te beginnen eerst eens de tips in het Wakkerpedia,_voor_Wakkere_Nederlanders:Gebruikersportaal. Monade 18 feb 2011 16:24 (CET)


Mrs Smith, volgens mij interesseert het Henk&Ingrid geen fuck wat de achtergronden van Vogelaar en Terpstra zijn, Zij werken hier niet aan mee om iets te leren, dan hadden ze wel langer school gegaan.--ChristinA eijkhout 19 feb 2011 15:11 (CET)


Hallo, ChristinA eijkhout. Ook iemand met LTS zwakstroom is intussen overspoeld met Vogelaarfilmpjes en -wijken. Idem voor Doekle. Die kwam zelfs in Hart van Nederland. Een betere aanbeveling voor opname in wakkerpedia bestaat er volgens mij niet.


Ik vind het wel oké en de schrijfstijl met korte zinnen ook. Vogelaar en Terpstra worden voorlopig niet door H&I vergeten, dus die horen in de WP.

Wel wat tips: kijk in de bronpagina (via bewerken) van lemma's die erop lijken hoe de layout (oa parels van nieuw naar oud) en categorisatie werkt. Die kun je dan gewoon overnemen. Terpstra en Vogelaar zijn -uiteraard- linkse politici. Qua wikistijl: graag wiki-woorden zoveel mogelijk met kleine letters als je die in een zin ook zo schrijft. vb moslims ipv Moslims. Verder wordt van een nieuw wiki-woord bij voorkeur het enkelvoud opgenomen. Tenslotte graag de html-variant van letters en leestekens (die kun je ook gewoon overnemen). En als je iets niet weet: vragen. Ga alsjeblieft zo door! Monade 20 feb 2011 11:35 (CET)