Overleg gebruiker:ChristinA eijkhout

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

ChristinA, ik vind het geweldig tof van je dat je pagina's herstelt, maar als we de boel terugdraaien bedoel ik dat letterlijk. Gewoon database rollback. Pats! (Jij bent toch die legendarische anti-spamfighter van het NL gedeelte van Usenet?)

Niet legendarisch hoor, ik postte er nogal, toen het nog fun was. Maar nu ben ik nog steeds rm-groupende bitch van alt.config enzo.


Wat? Heb jij moderator-rechten? Haal ze dan aub allemaal weg, behalve geitenneuker. Op de overlegpagina van GdV staan er meer.


Geen idee wat ik heb, maar als ik iets weghaal of ongedaan maak, gebeurt dat ook blijkbaar.

Maar ook de pagina zelf? Als dat zo is heb je moderatorgenen. Mad props!

Nee, dat geloof ik niet, wat wel jammer is, want ik heb nog wat verloren tijd.

ChristinA, haal dan de pagina's niet leeg, want we nuken ze straks gewoon.


Oke.

Mails van Wakkerpedia (machinaal) blijven toestromen(overdreven gezegd) Waarom, ik doe niets toch?

Je 'volgt' pagina updates en er is een optie in 'mijn voorkeuren' die je daarop een email stuurt. Kan allemaal uit.


Dan zal ik eens kijken


http://www.youtube.com/watch?v=9ZE2py1BboI

- LOL


Kort door de bocht lijkt mij geen probleem zolang er maar op gelet wordt dat feiten kloppen, anders wordt het geheel ongeloofwaardig.

Aan de andere kant zijn H&I rotsvast overtuigd van een aantal onwaarheden, vb dat de DSB bank louter omviel dankzij Wouter Bos etc. Ikzelf, en vziw ook G de Vader, probeer in mijn beschrijvingen het 'weten' van de H&I samen te vatten. Monade 28 sep 2010 19:28 (CEST)


H&I hoeven toch niet altijd verkeerde dingen te blijven geloven, zonder uitgebreid feiten te noemen zou misschien daar waar links echt noodzakelijk zijn voor de realiteit, iets met links kunnen worden gedaan? Het lijkt anders zo oneerlijk. Het 'weten'is erg beperkt, de I's in mijn omgeving vinden het meestal toch wel aardig als ik ze "echte" dingen laat zien.--ChristinA eijkhout 28 sep 2010 20:26 (CEST)

Mijn bedoeling is om een spiegel voor te houden. Als H&I schrikken van al dat lelijks moeten ze zichzelf maar veranderen. Daarvoor zijn andere bronnen. Monade 29 sep 2010 16:59 (CEST)


Ik begrijp het, maar dat is een flinterdun pad. Echt foute zaken kunnen daarom beter met bron gedokumenteerd(gelinkt) worden. Anders wordt dit de 1e site die door Bruin1 op zwart wordt gezet.--ChristinA eijkhout 29 sep 2010 17:20 (CEST)


De MDI pagina heb ik gejorist vanwege diplomatieke redenen. De ontwikkelingen zijn zodanig dat ie terugkomt, maar 'subtieler'. Monade 5 nov 2010 12:17 (CET) <= sorry, dit was voor gronk

Ik log alleen in. Monade 18 nov 2010 22:46 (CET)

Alleen de bureaucraat (= RC redactie) kan het aanmelden van nieuwe gebruikers blokkeren. Als dit zo door gaat, mail ik ze as maandag of zo. Monade 19 okt 2011 20:49 (CEST)

er worden nu minder weetjes geleverd, links, maar vooral rechts. […] Ik vroeg mij trouwens af of drogreden niet in de categorie vreemd zou moeten
Ik vind eigenlijk dat de WakkerPedia zijn beste tijd gehad heeft; kritiek op Wilders en zijn aanhang is, in tegenstelling tot 2005-2011, al lang niet meer ongehoord schokkend. Ook de gevestigde media en GeenStijl laten zich af en toe negatief uit over de Grote Blonde Gedoger. Maar ja, ik kan het niet laten om af en toe aan de WP sleutelen, en dingen net iets scherper en leuker te formuleren. Wat betreft het "drogreden"-lemma heb je een punt. Ikzelf zie het toch meer als iets typisch links waar al die arme rechtsen steeds maar mee worden geconfronteerd. Zie bv http://retecool.com/post/retecool. mvg, Monade 21 feb 2013 22:26 (CET)

Misschien heb je gelijk voor de beste tijd. Alleen die drogreden links? Zo links is mihai niet, en die heeft veel drogredenaars.