Kraken

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het inpikken van eigendommen van hardwerkende vastgoedhandelaren door werkschuw krakerstuig. Roepen dat kraken komt door speculanten op de huizenmarkt is hetzelfde als beweren dat autodiefstal van een niet-gesloten auto de schuld is van de eigenaar. Onzin dus, men hoort zich aan de wet te houden, wat voor verleidingen dan ook.

De linkse kliek wilde hier natuurlijk(!) nooit wat aan doen, want die hebben een hekel aan mensen die eerlijk hun geld verdienen, maar dankzij Geert staat er nu een extrazware gevangenisstraf op. Zo!
Kan iemand mij uitleggen waarom kraken in deze tijd nog steeds legaal is? En als het inmiddels illegaal is, waarom werkt een gemeente daar dan aan mee? Lijkt me reden om subsidies vanuit de Provincie stop te zetten?
N. Nescio, Zoetermeer | 08:37 | 30.01.12

Kraken is en was zich wederrechtelijk toegang verschaffen het was en het is dus nog steeds strafbaar,wat voor gaten er ook in de wet zouden zijn. Een ieder die zich zonder toestemming op mijn terrein zou bevinden heeft een enorm probleem,niet alleen een wettelijk probleem want daarvoor is hij of zij gewoon te laat om daarvoor iets aan te doen.
WIL, NEDERLAND | 18:53 | 10.05.1

Dat terrein is momenteel een grote puinhoop. Het grote nieuwbouwgebouw dat van de sociale dienst was, is rustig tegen de vlakte geramt. PvdA, GL en D66 hebben het smerigste gebouw op het terrein destijds tot 'industrieel ergfgoed' benoemd en daar zit nu extreem krakerstuig uit de EU gehuisvest maar daar lees je dan weer niets over.
l.meijer, amsterdam | 12:58 | 17.12.10

Geweldig!!! Laat die viespeuken die er nu in wonen maar voelen dat het niet normaal is om onbetaald andermans eigendom op te eisen! Laat ze lekker gaan werken zodat ze net als de rest van Nederland een woning kunnen huren en of kopen! De meeste krakers gaat het niet eens om de huisvesting maar alleen om dwars te liggen. Zodra er iets te demonsteren valt zijn ze er bij. Ze willen zich afzetten tegen de maatschappij, gelukkig doet de maatschappij dat nu ook tegen dat onfrisse zooitje!
Richard, Moerkapelle | 07:32 | 01.10.10