Hongarije

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Hongarije, het Oostblokland waar Trattoria Venezia, de bloedmooie vrouw van Geert Wilders vandaan komt, en het eerste EU-land waar de fascististische islamideologie niet wordt erkend — en dus niet wordt gesubsidieerd — door de overheid. En ze hebben een heuse perspolitie die keihard optreedt tegen de vijfde colonne van de journalistiek. Wat wil je nog meer?

Hongarije, het enige land in de EU die haar bevolking wil beschermen tegen het onnatuurlijke. Daarom staat er een groot hek omheen. Was Nederland maar zo vooruitstrevend als Hongarije!
Hongarije, waar de kinderziel brandschoon blijft wegens het van staatswege gezuiverde media-aanbod. Voor kinderen heel overzichtelijk, je hebt mannetjes en vrouwtjes en alleen die houden soms van elkaar. Hongarije is eigenlijk ook een soort sprookjespark.
Beste_Landgenoten | 28-06-21 | 15:23

Goed gedaan Orban!! Om achter NWO te staan, achter omvolking moet je echt volledig gek zijn. Zelfs Hitler, Djengis Khan, Mao wilde hun eigen bevolking/ras niet afmaken; EU, Bilderberggroep, Soros, Rutte, Merkel, Macron wel.
Pierre HM van de Kletersteeg | 23-05-2020 | 07:57

Ik ook. Ik ben jaloers op Hongarije. Onafhankelijk je eigen koers. Dat recht hebben we als land. En veder kun je hier en in Brussel natuurlijk weer alle pavlov reacties horen. En hoezo slecht nieuws voor Joden en homo's en minderheden. Hongarije staat fier voor de christelijke beginselen. Dat land maakte deel uit van het Habsburgse rijk en daar is men trots op, net als wij op onze Gouden Eeuw. Die trots kan nog steeds een belangrijke stimulans zijn.
marjen | 09-04-18 | 09:21

Budapest. Hungary. Magyarország. Bunyós Pityu. Trattoria Venezia.
Geert Wilders 9:48 PM 10 Jul 2017 via Twitter

Ik vraag me trouwens af of die vrouw van Wilders hier wel helemaal eerlijk verblijft. Hongaarse vrouwen hebben nogal de naam van West Europese mannen te profiteren…
Anonymous | 30 Sep 2015 | 16:27

Heel goed besluit van Hongarije,waar moslims in Arabië/Afrika zóveel ruimte hebben om zich te ontplooien en moskeeën kunnen zetten waar ze maar willen is het niet nodig om óók nog het toch al drukke Westen te overspoelen.Bovendien is het hier in de ruime omtrek een christelijk gebied en zitten we niet te snakken naar de islam.
Tonny, Den Haag | 16:12 | 31.12.11

Hongarije neemt wet aan waardoor islam niet op erkenning/steun vd Staat kan rekenen. Geweldig! Voorbeeld voor hele EU! http://bit.ly/vHjg6W
Geert Wilders 10:33 AM Dec 31th 2011 via Twitter for Blackberry

Prachtig.... kan ik stinkend jaloers op de Hongaren 2012 beginnen... in een land waar de koningin haar volk het liefst aan de hele wereld verkwanselt om maar lief gevonden te worden door ABU en Muhammed! Om over onze geliefde regenten nog maar niet te spreken...IK WIL GEERT WILDERS ALS MIJN PREMIER!!!!!!!!!
Pegasus op vrijdag 30 december 2011 19:06

Kijk, als we dat overal in Europa zouden doen, was het Westen snel van dat moslimgif verlost. Hongarije heeft een toon gezet. Steun in de rug voor Wilders. Opdat vele landen mogen volgen.
Bert Bolle op vrijdag 30 december 2011 23:27