Gebruiker:Klaas

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Gebruiker klaas,

helaas helaas, uw soort mens heeft geen alleen recht in deze wereld. Uw waarheden zijn demagogie en onjuistheden

Klaas zei: "Begrijp het dan toch, dit zijn niet mijn waarheden. Dit is een poging (en een hele leuke ook nog) tot satire! S A T I R E , satire dus."

Van de hoofdpagina van Wakkerpedia: [bevat geen omschrijving van satire]

fatsoenlijk alternatief Wakkerpedia wil een alternatief bieden aan de traditionele media, die vrijwel zonder uitzondering van bovenaf worden gecontroleerd. Censuur, propaganda en repressie hebben er voor gezorgd dat de Politiek Correcte Elite zolang in het zadel kon blijven zitten. Voor één ding is echter elke elite bang: informatie. Echte, eerlijke informatie. Daarom is Wikipedia zo groot: gesubsidieerd en politiek correct.

Onder veel artikelen op Wakkerpedia zult u daarom quotes zien staan. Dat zijn geen verwijzingen naar vuistdikke, veel te dure en partijdige academische rapporten. Het zijn meningen van mensen zoals u en ik, die vaak kernachtig samenvatten waar het om gaat in dit land.

Wakkerpedia is zelfstandig en onafhankelijk en wordt van onderaf gevoed door de burgers. Niet van bovenaf door de regenten. Welkom bij het fatsoendelijk alternatief.