Demoniseren: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Demoniseren''' Linkse hobby die ons soort mensen probeert kapot te maken. De linkse kerk doet er alles aan om ons soort mensen zwart te maken door te zeggen dat we...')
 
Regel 1: Regel 1:
'''Demoniseren'''
+
[[Linkse hobby]], waarbij men probeert [[Ons Soort Mensen]] kapot te maken.
 +
De [[Linkse Kerk]] doet er alles aan om ons zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle terroristische [[moslims|Islamieten]] ([[buitenlanders]] dus) ons land verlaten. Ook proberen ze [[Geert Wilders]] aan te vallen door allerlei onzin over hem te verspreiden zoals dat hij zijn haar verft enzo.
  
Linkse hobby die ons soort mensen probeert kapot te maken.
+
En al zou hij dat wel doen, dan heeft hij nog gelijk.
De linkse kerk doet er alles aan om ons soort mensen zwart te maken door te zeggen dat we racistisch zijn, maar we willen alleen maar dat alle terroristische Islamieten (Buitenlanders dus) ons land verlaten. Ook proberen ze onze Geert Wilders aan te vallen door allerlei onzin over hem te verspreiden zoals dat hij zijn haar verft enzo.
+

Versie van 9 sep 2010 om 06:35

Linkse hobby, waarbij men probeert Ons Soort Mensen kapot te maken. De Linkse Kerk doet er alles aan om ons zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat we racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle terroristische Islamieten (buitenlanders dus) ons land verlaten. Ook proberen ze Geert Wilders aan te vallen door allerlei onzin over hem te verspreiden zoals dat hij zijn haar verft enzo.

En al zou hij dat wel doen, dan heeft hij nog gelijk.