De Telegraaf: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
k
Regel 1: Regel 1:
Kwaliteitskrant. Door het Nederlandse [[Ons Soort Mensen|Volk]] wordt De Telegraaf beschouwd als de enige echte [[krant]] van [[Nederland]], wat ook wel blijkt uit de slogan 'De krant van Wakker Nederland'. De Telegraaf houdt zich tenminste aan de [[waarheid|feiten]] en is niet zo [[links]] als alle andere kranten. Bovendien staan er ook dingen in die de mensen interesseren, zoals de belevenissen van [[Jantje Smit]], [[voetbal]], [[Gerard Joling]], [[voetbal]], [[Marianne Weber]] en [[voetbal]]. Al vanaf haar oprichting is De Telegraaf de fatsoenlijkste krant van Nederland. Daardoor kon de Telegraaf ook tijdens de [[Tweede Wereldoorlog]] blijven verschijnen. Direct na de Tweede Wereldoorlog was De Telegraaf druk met de wederopbouw, waardoor er tijdelijk geen Telegrafen werden gedrukt. De beschuldigingen vanuit de [[Linkse Kerk]] over collaboratie met de [[nazis]] misten alle grond, waardoor de Telegraaf vanaf 1949 weer gedrukt werd.
+
Kwaliteitskrant. Door het [[Ons Soort Mensen|Nederlandse volk]] wordt De Telegraaf beschouwd als de enige echte [[krant]] van [[Nederland]], wat ook wel blijkt uit de slogan 'De krant van Wakker Nederland'. De Telegraaf houdt zich tenminste aan de [[waarheid|feiten]] en is niet zo [[links]] als alle andere kranten. Bovendien staan er ook dingen in die de mensen interesseren, zoals de belevenissen van [[Jantje Smit]], [[voetbal]], [[Gerard Joling]], [[voetbal]], [[Marianne Weber]] en [[voetbal]].
  
Door linkse mensen ook wel TeleVaag, TeleGrof, 'De krant van Zwakker Nederland', of 'De krant van Collaborerend Nederland' genoemd. Dit is uiteraard volledig onjuist en wij van Wakkerpedia nemen daar afstand van.
+
Al vanaf haar oprichting is De Telegraaf de fatsoenlijkste krant van Nederland. Daardoor kon de Telegraaf ook tijdens de [[Tweede Wereldoorlog]] blijven verschijnen. Direct na de Tweede Wereldoorlog was De Telegraaf druk met de wederopbouw, waardoor er tijdelijk geen Telegrafen werden gedrukt. De beschuldigingen vanuit de [[Linkse Kerk]] over collaboratie met de [[nazi]]s misten uiteindelijk alle grond, waardoor de Telegraaf vanaf 1949 weer gedrukt werd.
  
De Telegraaf heeft een webside waar je tenminste op stukjes mag [[parelduiken|reageren]]. Bij extreem linkse bladen [[de Volkskrant]] en [[NRC Handelsblad]] mag dat niet want die zijn bang voor de [[waarheid]].
+
Door linkse mensen ook wel 'TeleVaag', 'TeleGrof', 'De krant van Zwakker Nederland', of 'De krant van Collaborerend Nederland' genoemd. Dit is uiteraard volledig onjuist, en wij van Wakkerpedia nemen daar afstand van.
 +
 
 +
De Telegraaf heeft een webside waar je tenminste op stukjes mag [[parelduiken|reageren]]. Bij extreem linkse bladen [[de Volkskrant]] en [[NRC Handelsblad]] mag dat niet, want die zijn bang voor de [[waarheid]].
  
  

Versie van 14 okt 2010 om 21:29

Kwaliteitskrant. Door het Nederlandse volk wordt De Telegraaf beschouwd als de enige echte krant van Nederland, wat ook wel blijkt uit de slogan 'De krant van Wakker Nederland'. De Telegraaf houdt zich tenminste aan de feiten en is niet zo links als alle andere kranten. Bovendien staan er ook dingen in die de mensen interesseren, zoals de belevenissen van Jantje Smit, voetbal, Gerard Joling, voetbal, Marianne Weber en voetbal.

Al vanaf haar oprichting is De Telegraaf de fatsoenlijkste krant van Nederland. Daardoor kon de Telegraaf ook tijdens de Tweede Wereldoorlog blijven verschijnen. Direct na de Tweede Wereldoorlog was De Telegraaf druk met de wederopbouw, waardoor er tijdelijk geen Telegrafen werden gedrukt. De beschuldigingen vanuit de Linkse Kerk over collaboratie met de nazis misten uiteindelijk alle grond, waardoor de Telegraaf vanaf 1949 weer gedrukt werd.

Door linkse mensen ook wel 'TeleVaag', 'TeleGrof', 'De krant van Zwakker Nederland', of 'De krant van Collaborerend Nederland' genoemd. Dit is uiteraard volledig onjuist, en wij van Wakkerpedia nemen daar afstand van.

De Telegraaf heeft een webside waar je tenminste op stukjes mag reageren. Bij extreem linkse bladen de Volkskrant en NRC Handelsblad mag dat niet, want die zijn bang voor de waarheid.


GroenLinks wil gratis naar Cancun

Door Edwin Timmer
DEN HAAG - Terwijl GroenLinks hel en verdoemenis
predikt over aardse opwarming en de groeiende
CO2-uitstoot, wil het nieuwe GroenLinks-Kamerlid
Liesbeth van Tongeren wel, met belastingcenten betaald,
per vervuilend vliegtuig naar het Mexicaanse Cancun
voor een volgende klimaattop.

(Noot: die belastingcenten, dat zijn dus ONZE belastingcenten.)


Banden met omroep Wakker Nederland

De Telegraaf heeft GEEN banden met omroep Wakker Nederland.


Reageer!