Censuur

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 11 mrt 2021 om 16:41

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Censuur is het op allerlei vuile manieren verhinderen dat de waarheid aan het licht komt. Dit was en is het favoriete dwangmiddel van de (nationaal) socialisten en de Linkse Kerk. Denk aan de voormalige Oostbloklanden, de Staatsomroep, en het MDI.
Het Journaal zou Baudet en Wilders geen spreektijd meer moeten geven, noch in beeld brengen. Ik heb gezegd
Henk Spaan @HenkSpaan9 (Zwaar dementerende helft van jaren '80 duo Spaan & Vermegen, red.) 8:19 PM Oct 15, 2020 via Twitter for iPhone

Als we Baudet nou eens, zeg, 6 maanden negeren (ook jullie, talkshows) en dan kijken of hij alsnog een redelijk normale beweging tot stand kan brengen? Nu: twee zetels, ontelbaar rare gedachten, aangeschoten opinies, Russische invloeden… volop redenen voor quarantaine.
Hans Laroes @hanslaroes (NOS-vestzakgoebbels, red.) 12:35 AM 16 Apr 2020 via Twitter

Ik steun de universele rechten van de mens, behalve die welke door de wet verboden zijn. De wet kent nu eenmaal censuur. En censuur wordt o.a. door de politieke macht toegepast, maar ook door de media, en in het onderwijs.
Anja, Fraamklap | 16:17 | 19.12.11

Telegraaf weigert cartoon van Nekschot te plaatsen in krant van maandag waar lijsttrekkers pagina's mogen vullen. Censuur dus. Jammer!
Geert Wilders 12:27 AM May 27th, 2010 via Twitter for BlackBerry

De Telegraaf website heeft wel meer last van linkse censuur. Mijn reacties op artikelen worden daar standaard geweigerd sinds ik het verband tussen het (nationaal) socialisme en het islamisme heb willen aantonen in een reactie op het bezoek van enkele linkse landverraders aan de Hamas.
Rene68, 12 Aug 2007 01:11:04 Pim Fortuyn forum