Amsterdam

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Amsterdam is de zelfbenoemde cultuurhoofdstad van Nederland, die helaas al decennia wordt bestuurd door de linkse kliek en waar bijna alleen maar provinciaaltjes en buitenlanders wonen. Moslimbuitenlanders. En homo's. Homohoofdstad Islamsterdarm is verder vooral bekend van de Wallen, zakkenrollers, drugstoeristen, geweldadige afrekeningen onder de criminelen, Homolulu, Slotervaart, en de Bijlmermeer. Noem het op en Potenramadamsterdam heeft het.

In de Rode Republiek Amsterdam kan verder ook álles, vooral als het tegen de autochtonen is gericht: want alles wat het leven van de brave burgers leuk maakt, wordt zo veel mogelijk afgebroken, verboden, en vervangen door multikul.

Amsterdam, gelegen aan het IJ. De wereldstad waar alles om twee uur 's middags sluit en stopt met werken, behalve natuurlijk de criminelen. Het is hier waar Job Cohen jarenlang met slappe thee heeft geregeerd. Na zijn vertrek is er natuurlijk alwéér een PvdA-er burgemeester: Eberhard van der Laan. Sinds het vertrek van Cohen is het aantal overvallen en moorden in deze wel verminderd maar het aantal inbraken juist verdubbeld. Één stap vooruit, één stap achteruit, zo kom je er wel, maar niet waar je wezen moet. Gelukkig wordt er alweer niemand verantwoordelijk gesteld. Stel je voor zeg, dat incompetentie benoemd gaat worden! Dan wordt Amsterdam compleet onbestuurbaar! Amsterdam, holladiejee!

Binnen de Ring A-10 wordt er, vooral door GroenLinks, werkelijk alles aan gedaan om autobezitters zo veel mogelijk te pesten, dwars te zitten en financieel uit te kleden. Die hele stad is één wielklem. Bovendien heeft de opperidioot van wonen, Maarten van Poelgeest, bedwongen dat er in de stad geen nieuwe parkeerplaatsen bij mogen komen als er woningen gebouwd worden. Daarom kun je er nergens fatsoenlijk parkeren, tenzij je een tweede hypotheek op je huis neemt. Het zou dus een goed idee zijn om van heel Amsterdam één grote parkeerplaats te maken, net zoals het Sodom en Gomorra uit de bijbel. Jammer dat de stad niet in de Hedwigepolder ligt.

Amsterdam is helaas dankzij decennia lang tolerant links beleid in één adem te noemen met de schietgrage steden Rio de Janeiro, Johannesburg, en Mogadishu, waar de kogels je om je oren vliegen. Het valt te betwijfelen of er nog een weg terug is. Kunnen wij dus lager zinken dan deze vieze, overbevolkte ghettobunker Amsterdam? Het is te hopen van niet.

Alles dat gemaakt is met liefde, alles dat vervaardigd is met zweet en tranen, alles waar je van houdt, alles dat waarde heeft, al is het 'slechts' emotioneel, alles dat mooi, goed of kwetsbaar is: breng het naar het rattennest dat 'Amsterdam' heet en het wordt kapotgemaakt, ondergekotst, ondergescheten, of gejat.

Deze smerige stinkstad is daarom één grote rechtswasmachine. Jonge, linkse mensen gaan er heen, worden verstandiger, kritischer, schuiven meer richting midden, zien dat dat in Amsterdam onmogelijk is, en verlaten de stad. Amsterdam heeft het, maar zij hebben het gehad.
Nu Amsterdam toch dwars van alle landelijke politiek allerlei regels, verboden en niet handhavenbeleid invoert, kunnen ze niet het links rijden introduceren. Beetje het linkse beleid uitstralen zeg maar.
Wim Venijn | 14-02-20 | 20:09

Is die knul wel helemaal lekker?! Het ghetto van die fascistoide ideologie binnenfietsen en dan denken dat 'ie er goed vanaf komt?! Hé, mevrouw Halsema, beste Fem! Moet jíj óók eens proberen! Met een luchtige zomerjurk op de fiets door dat moslim-ghetto rijden, maak eigenlijk niet uit op wat voor tijdstip. Heb je binnen 5 minuten een sissend bontkraagje met z'n maatjo achterop z'n brommertje achter je aan om je allerhande vleselijke beloftes te doen! Moet je gewoon doen wat onze vrouwen en dochters eigenlijk al niet meer durven! Daar regeert het fascisme op straat en achter de voordeur zijn het allemaal homo's!
adl123 | 26-7-2018,| 21:45

Wat is Amsterdam eigenlijk, vroeger leerden we dat het de hoofdstad van Nederland was maar anno 2018 is het niets meer dan een kalifaat aan de Amstel, compleet met een wannabee shariapolitie, een brandweerkorps in afbraak dankzij een ingevlogen non-valeur aan het roer, dagelijkse onbeheersbare colonnes rolkoffertoeristen en een in sprookjes gelovende kakkerskolonie in de grachtengordel. Zo'n stad gun je toch totale euthanasie met een Femke die als moderne Nero van Rome de stad volledig onbestuurbaar en failliet kan laten gaan.
B.Spiritus | 26-06-18 | 09:42

Het is al zover, Amsterdam is volledig naar de klote geholpen. Alles is gericht op economische groei en deugen. Dit gaat al jaren ten koste van de Mokumse identiteit. Een stad gevuld met toeristen, expats, semi-intellectuelen in streepjestruitjes, hoofddoekjes en steeltuig uit het Oosten. Heel soms zie je er nog een, een rasechte Amsterdammer, maar meestal gaan die aan t eind van hun rondje door de stad hoofdschuddend naar hun reservaat in Purmerend of Almere. Ondertussen gaan bijna alle inkomsten in de bodemloze put die Noord/zuid-lijn heet. Wat er overblijft is een onleefbare bouwput vol met marketingslogans in een weeïge wietlucht.
Afgeschminkte Bassie | 29-07-17 | 17:18

Links loopt nu eenmaal graag achter de muziek aan. Is niks nieuws. Homohaat, anti-semitisme, een reactionaire godsdienst, het tiert tegenwoordig nergens zo welig als in het linkse en vrijzinnige Amsterdam. De vruchten van de PvdA, GL en D66, die zich liever focussen op discussies à la Zwarte Piet of een Minder Minder Minder-uitspraak dan de zeer grove misstanden in de allochtone culturen.
jochum1980 | 06-12-16 | 09:39

We zijn stad en land kwijt! Ik ben een vreemde in mijn eigen stad! De 'halve maan' steeg wordt HET symbool van Amsterdam! De sinterklaastegel op de dam zal worden vervangen door een grote halve maan! Flauwekul? Volg de ontwikkelingen in Amsterdam!
Rob (gast)| 01-10-2016 | 10:36

Ben er ook weggegaan, had geen last van Marrokanen maar het is natuurlijk niet meer prettig wonen als iedereen om je heen uit Marokko komt en het enige gespreksonderwerp van de paar blanken nog is 'wanneer ga jij weg?', 'heb je je huis al verkocht?' en 'kun jij een school in de buurt vinden met nog iets van 10% blanke kindjes dat het niet zo erg is?'. Amsterdam is over 10 jaar praktisch helemaal donker als het zo doorgaat.
ook weg uit Amsterdam (gast) | 27-06-2013, 08:15

Raad dan ook iedereen aan om amsterdam te mijden. Amsterdam is een vrijstaat van de kriminelen en een ieder die zich daar bevindt moet rekening houden met misdaad die niet gestraft wordt.
groninger, groningen | 15:04 | 27.08.12

020 wordt binnenkort 017, refererend aan de 17e provincie van Marokko. Vanuit Marokko kan je dan rechtstreeks het abonneenummer draaien. Fictie of werkelijkheid? Wellicht biedt 12 september nog enig soelaas. Tsja.
rechtvaardigerechter | 12-08-12 | 13:11

Het ultieme bewijs dat het bergafwaarts gaat met Amsterdam is dat je nooit een moslim hoort klagen.
xxIxx | 12-08-12 | 12:18

Tja maar in Amsterdam, daar mag niet eens staand een biertje drinken, in Amsterdam hebben zij maar 1 regel, hoe maak ik het de werkende zo moeilijk mogelijk. In Amsterdam hebben alleen nietsnutten geen last van regels, die worden in de watten gelegd.
, | 08:36 | 31.07.12

Amsterdam is ontstaan uit Belgen die na het Spaanse beleg van Antwerpen vluchtten en hun heil zochten in Amsterdam. Daarom praten zo nog steeds zo vreemd in 020. Ze zijn er in de afgelopen 3 eeuwen echter wel goed in geslaagd om de typisch Belgische diplomatieke vaardigheden en bescheidenheid grondig van zich af te werpen.
Chiant | 18-06-12 | 18:53

Amsterdam ? Vrienden van mij zaten in Parijs en kwamen met een huurauto even langs en gingen even naar Amsterdam, na 35 minuten was hun auto al opengebroken. Ze willen er nooit meer heen hebben het wel gezien. Jammer dat die stad niet in de Hedwigpolder ligt
Martin, Son | 09:48 | 12.06.12

Wie wil er in die onleefbaar geworden stad nou nog wonen? Auto parkeren onmogelijk, Rembrandsplein dood vogeltje geworden, goede winkels trekken weg en wat komt daar voor terug? Waarom denk je dat Almere zo groeit? Hier komen de mooiste winkels en hier wonen de echte Amsterdammers die uit verloedering de stad hebben verlaten.
Gerard, Almere | 09:02 | 12.06.12

Gelukkig vinden al die Amsterdammers het zelf wel geweldig in dat stinkhol,stel je voor dat ze het zelf ook allemaal klote vonden en als sprinkhanen over het land zouden uitzwermen. The horror!
K.Zwellever | 04-06-12 | 14:09

Ach en de Amsterdammers *proest* maar roepen dat ze de provincialen niet willen.Maar dat hun stad allang vergeven is aan verwegistanners en zonder de provincie al tien keer failliet zou zijn.Je kunt wel zien dat de grootste zeikerts in A'dam wonen. Overal in de wereld weten mensen dat als je in een grote stad woont daar af en toe overlast in deze categorie bijhoort.Het is zeg maar de gierlucht van de grote stad.Amsterdam de wereldstad waar alles om twee uur sluit.
miko | 27-04-12 | 20:32

wonen er nog uberhaupt echte amsterdammers in amsterdam? de provinciaaltjes en de allochtonen hebben al jaren geleden de stad overgenomen
rotterdammer, heel nederland | 13:34 | 03.04.12

Eerst gratis uien voor Amsterdam. Nu weer gratis aardappelen voor A,sterdam. Een gratis OV kaart voor iedere Amsterdammer toen deze werd ingevoerd. Hoe zit het met de rest van Nederland. Waarom in andere delen van het land geen gratis OV kaart maar 7,50 betalen per persoon> Waarom geen gratis aardappelen en uien voor niet Amsterdammers? Waarom wordt deze PvdA-bolwerk-stad vol dubbele paspoort Nederlansers steeds positief bevooroordeeld t.o.v. de rest van Nederland?
Janpiet Joris, Encorneel | 18:24 | 01.04.12

Komt door de verloedering en verhardering vam Amsterdam ... Vroeger hielp je een buur nu krijg je een grote bek of een pistool tegen je hoofd als je probeert contact te maken.. Gros spreek geen nederlands en kennen onze normen en waarden niet en weten van niks .. Ze komen alleen halen en niks brengen !!!
Dhr. van Esch, Rheden | 18:25 | 21.03.12

Woon zelf in Amsterdam, maar het enige wat je er ziet lopen zijn alcoholisten, verslaafden, daklozen en groepjes Italianen en Spanjaarden op weg naar de Coffeeshop
Josh, Slumcity | 16:42 | 21.03.12

Bij iemand in Amsterdam op bezoek gaan doe je niet zo snel als je bedenkt wat een avondje parkeren kost. Het is toch van de zotte dat je een kaartje moet kopen om naar vrienden te kunnen gaan? Dit land zet overal altijd als eerste een kassa neer. Dat blijft niet zonder gevolgen. Dan verwijt de overheid weer dat wij calculerende burgers zijn. Is dat raar nu inkomen terugloopt en lasten omhoog vliegen? Wij kunnen niet zoals de overheid uit stelen gaan als we geld tekort hebben.
silvia, hilversum | 11:47 | 21.03.12

Het wordt 'in het land' niet voor niets het afvalputje van Nederland genoemd. Als je eenmaal een paar dagen buiten de grenzen van Amsterdam bent geweest wil je er nooit meer terug. Ik kom er alleen als het echt niet anders kan. Mentaliteit is daar ook helemaal fout. Veel te grote mond en veel te arrogant en eigengereid. Dan is er geen ruimte voor sociaal gedrag. En dat met een overdaad aan socialisten daar.
Mark, Zwolle | 11:06 | 21.03.12

amsterdam is het voorbeeld par excellence van de morele corruptie van de partij van de afgunst. megalomane projecten die altijd meer kosten dan gepland (metro-lijn), lelijk eruit zien (vleugel stedelijk), eindeloze bureaucratisch vertragingen (ingang rijksmuseum), frauduleus (alles in oost waar elatik aan zit)en bovenal een clientèle politiek gericht op het dom houden van het stemvee met soepsidie zoethouders. scheiding van kerk en staat niet in acht nemen, vriendjes politiek en elitisme. het domme alles bezoedelende gezicht van middelmatige zesjes cultuur van linksche patsers.
minimá-armezusvan.. | 08-03-12 | 15:43

Amsterdam is gewoon een ultra- links, vuurrood bolwerk van krakers en ander links tuig. zowel in het (enorme) ambtenarenapperaat als in de gemeenteraard!
Fred, Amersfoort | 08:36 | 30.01.12

Natuurlijk AMSTERDAM, welke andere stad in Europa helpt lui die niets presteren en tegen alles protesteren zolang ze maar niet hoeven te werken en hun hand kunnen ophouden.
Piet, Luiwammessenstad | 08:31 | 30.01.12

De gemeente Amsterdam gedraagt zich als Robin Hood. Met dat verschil hij stal bij de rijken, Amsterdam steelt bij de mensen die met hard werken hun geld verdienen. Amsterdam het Griekenland aan het IJ!!
Karel, Breda | 16:52 | 16.01.12

De Republiek Amsterdam heeft weer wat! Een studiebeurs voor de minima. Klasse-discriminatie zal je bedoelen! Mijn kinderen komen hiervoor niet in aanmerking omdat hun vader brutto teveel verdient. Sterker nog, we komen helemaal nergens voor in aanmerking. We kunnen alleen ons bek houden en dokken voor al dit soort ongein. Fiscale onderdrukking door Links-Menschen.
bas, badhoevedorp | 16:09 | 13.01.12

Voor PvdA leden in Amsterdam is het wel luilekkerland. Ambtenaren subsidietrekkers en uitkeringstrekkers is het prima vertoeven in de hoofdstad. Maar voor de hardwerkende ondernemers die toeristen trekken en geld in het laatje brengen is het afzien. Deze groep mensen worden constant opgejaagd met regeltjes en handhaving en op den duur met uitzetting bedreigd. Veel parkeergeld voor mensen die de stad willen bezoeken om de gemeente kast te vullen. Mr van der laan kan zeker optimistisch zijn.Adam is een dictatuur.....!
robin, amsterdam | 11:03 | 26.12.11

Amsterdam is al lang rijp voor een PVV burgemeester. Ik vindt dat Geert dat varkentje persoonlijk zou moeten gaan wassen.
Nico, Dordrecht | 10:27 | 26.12.11

Ik zou mijn kinderen ook niet in die allochtonenstad willen laten opgroeien. Dan krijgen die kinderen een volkomen verkeerd beeld van wat Nederlanders zijn.
Moi | 15-12-11 | 12:07

Ik woon in een stad die wordt geregeerd door linkse Hitlertjes die onder het mom van het milieu alles verbieden. Binnen de ring A-10 wordt er werkelijk alles aan gedaan om auto bezitters zo veel mogelijk te pesten, dwars te zitten en financieel uit te kleden. Bovendien heeft de opperidioot van wonen, Maarten van Poelgeest, bedwongen dat er in de stad geen nieuwe parkeerplaatsen bij mogen komen als er woningen gebouwd worden. Als je in Amsterdam woont ben je wel gedwongen om veel op de fiets te doen. En zeker voor jonge gezinnen is de bakfiets een uitkomst. Slapend kindje en boodschappen voorin. En als je ergens veel bakfietsen ziet weet je dat je in een goede buurt bent met veel autotochtonen (of aangepaste allochtonen).
Gutmensch aus 020 | 14-12-11 | 12:41

Meneer linkse de subsidievreter weet wat goed voor u is. De feldwebel van dictators66 bedoelde natuurlijk Nationaal Socialistische praktijken van vervolging, afvoeren in werkkampen en uiteindelijk vernietiging. Want ondernemen is crimineel, moet verboden worden in deze mag-niet-stad.
De Ondernemer, Amsterdam | 11:08 | 18.08.11

Amsterdam heeft er zelf voor gekozen een moslimstad te worden want dat was zo vreselijk intelligent en weldenkend. Dan krijgen ze de in moslimlanden zo normale corruptie er ook bij.
Moi2 | 29-06-11 | 20:28

Zet maar een hoog hek rondom Amsterdam, komt niks goeds vandaan en ze voelen zich daar toch superieur aan de rest van NL. Dan mogen ze de grond terugkopen van de staat en maken we van Den Haag de hoofdstad....
Ben, Breda | 11:30 | 01.06.11

Hoe verklaart u dan dat er minder dan 50% autochtonen in Amsterdam wonen? Dat is toch niet normaal meer. Amsterdam verloederd gewoon. Om even met uw eigen woorden te spreken Walgelijk! Walgelijk! en niet omdat er allochtonen wonen, maar wel dat het er zoveel zijn. Kom maar binnen, kom maar binnen zei de burgemeester.
Lola, Amsterdam | 12:11 | 28.05.11

In Amsterdam is men gewoon de weg kwijt, stelletje stakkers. Begint daar trouwens erg veel op Sodom en Gomorra te lijken.
Nutteloos, Volk | 12:05 | 12.05.11

Meeste coke snuivers,en criminelen,PvdAers,kinderlokkers,tuig, tokkie's, ambtenaren van links allooi,uitkeringstrekkers, buitenlanders,domme politie kneusjes, etc etc, amsterdam heeft wel meer van dit soort zooitje dus.
hilda, almere | 11:52 | 12.05.11

In Amsterdam heb je amper ondernemers. Daar heb je vrijwel alleen zakkenvullers, laaienlichters, oplichters en randtuig dat zich taxichauffeur noemt. Je kunt amper een onderscheid maken met 't gemeentebestuur. Bovendien zijn ze van huis-uit antie Oranje. Wat mij betreft gaan ze daar geen goede sier mee maken. Wat een lolbroeken. Gek hè, dat de stad zo'n positief imago heeft. Vroeger waren 't de dames van plezier nu zijn 't de ondernemers en bestuurders die met de stad hoereren. Die eersten waren tenminste nog eerlijk
G.R., Zwolle | 10:20 | 26.04.11

1e Paasdag naar Amsterdam geweest. Wat is die stad verloedert zeg. Overal waar je loopt ruik je de wiet. Wordt je van je sokken gereden door multiculti jongeren met een race-snorscooter. Liggen de straten open. Liggen er mensen in de etalage van een wietshop met het raam omhoog geschoven. Dit werd dan ook gefilmd door menige buitenlader. Moet ook wel want anders geloven ze je straks thuis niet. Schaam me dat ik Nederlander ben. Pas ook een paar dagen naar Parijs geweest. Die stad is veel schoner. RaRa
Alex, Hoogeveen | 13:39 | 25.04.11

Dit geeft wel aan hoe oneerlijk mensen het parkeerbeleid in Amsterdam ervaren. Dat mensen het parkeerbeleid als oneerlijk ervaren zou misschien aanleiding voor de gemeente A'dam aanleiding kunnen zijn om het beleid aan te passen. Als moslims even piepen dan worden er toch ook gelijk allerlei dingen veranderd en aangepast.
Hanz Ziezo | 04-04-11 | 12:57

Weten jullie wel hoeveel monden ze moeten voeden daar in amsterdam, 90% krijgt een uitkering, en dat moet ergens vandaan komen. Dus de werkende nederlander moet dat toch op hoesten. En dat is niet alleen in amsterdam hoor, in alle grote steden worden de werkende burger uitgeknepen om de mondjes van de uitkeringsgerechtigde te voeden. Veel pvda burgemeesters hè.
mevr.v.w., utrecht | 16:04 | 19.01.11

Islamsterdam is een smerige stinkstad. Het streven om homohoofdstad te worden is lachwekkend en belachelijk. De kruipertjes van Joker Cohen zijn knettergek, zoveel is inmiddels duidelijk.
kempenaer | 16-01-11 | 15:37

Amsterdam is helaas tegenwoordig dankzij decennia lang 'tolerant' links beleid in één adem te noemen met de schietgrage steden Rio de Janeiro, Johannesburg en Mogadishu waar de kogels je om je oren vliegen. Ik betwijfel het of er nog een weg terug is.
Flipje, Den Haag | 15:20 | 03.09.10

Mensen wij krijgen nederland weer terug en nu nog de hoofdstad zien te veroveren in de komende 4 jaar. Het is het begin van weder opbouw.
besje op donderdag 30 september 2010 16:31

Het [is] volstrekt onwenselijk dat Amsterdam maar liefst 177 nationaliteiten telt.
Geert Wilders, AT5 (n.a.v. Kamervragen PVV), 22 augustus 2007