Afghanistan

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Geitenland waar onze jongens keihard hebben gevochten tegen de moslims in de deelstaat Uruzgan. De linkse kliek wilde dit natuurlijk niet, want zoiets vinden ze zo zielig voor hun knuffelmoslims. Vandaar dat Wouter Bos in 2010 de troepen heeft teruggetrokken en daarmee de stekker uit kabinet Balkenende 4 heeft getrokken. En zonder het Hollandse leger ter plaatse zijn de Taliban sindsdien aan de winnende hand.

Geert vindt dat Defensie daar teveel ontwikkelingswerker aan het spelen is geweest. Het hield zich namelijk ook bezig met het bouwen van waterputten en moskeeën(!) Geert vindt het daarom goed dat de Nederlandse opbouwmissie in Uruzgan voorgoed wordt stopgezet (zie verkiezingsprogramma PVV, pagina 41).

Kabinet Rutte 1 wil tóch weer een nieuwe missie van zeker 350 man naar Afghanistan sturen, om te verhinderen dat de talibanterroristen 747's het Binnenhof of Wassenaaj in laten vliegen. De PVV is tegen een missie zolang onze troepen onvoldoende en verouderd materieel hebben.

Nu denkt u wellicht: moet ik ook? Neen! U moet niet, maar flinke kerels melden zich aan bij het vrijwilligerslegioen Nederland. Inlichtingen: hoofdkwartier Koninginnegracht 22 Den Haag.
Nog een paar oorlogen in moslimlanden en we zijn vreemden in ons eigen land .Met dank aan Deug66 , Giftig Links en de Partij van de Afghanen... totaal gespeend van gezond verstand .
Koning BongoBongo | 25-08-21 | 16:16


Zo snel mogelijk terugtrekken uit afghanistan en een groot hek er om. Laten ze elkaar maar bevechten. Er is echt geen eer aan te behalen aan dit soort landen. Alleen af en toe de opiumvelden platbranden en evt de boeren een beetje compenseren.
Japie, Hoofddorp | 11:37 | 25.07.11

We zijn daar omdat we niet willen dat 747's hier het Binnenhof in vliegen - of in Amerika in kantoortorens - omdat we tegelijkertijd willen dat dat land [Afghanistan] in staat is zich daartegen te beschermen.
Mark Rutte, NOS Nieuws 12 juli 2011

En voor die idioten zijn al 20+ van 'onze jongens' gestorven. Hier hangt de koran gewoon in plaats van WC-papier naast de plee. Ik heb zoveel schijt aan die achterlijke religie dat ik stront tekort kom.
Charles Bronson .32 | 19-04-11 | 16:07

Majesteit moet zich niet bemoeien met wel of geen missie in Afghanistan. Als het waar is dat ze dat wel gedaan heeft dan is dat ongepast.
Geert Wilders 7:11 AM Jan 14th 2011 via Twitter for BlackBerry

Ik ben VOOR die missie, alleen is die veel te klein. Het moeten er minstens 60.000 zijn, dan zijn wij mooi van die flitsers en de bonnenbrigade af! Dan kan hier een nieuwe frisse politie ingesteld worden die niet bang is voor marokkaanse kinderen. Die de echte criminaliteit aanpakt en die niet met bonnen zwaait om de mensen het geld uit de zak te trekken.
Jan Noga, Muntendam | 13:34 | 09.01.11

"Genoeg is genoeg" zoals collega Kortenoeven terecht stelt. De PVV steunt geen enkele missie naar Afghanistan waar dit kabinet ook mee komt!
Geert Wilders 12:48 PM Jan 4th 2011 via Twitter for BlackBerry

De PVV zal geen nieuwe missie in Afghanistan steunen wat voor missie dat ook is. Laat andere landen nu maar hun verantwoordelijkheid nemen.
Geert Wilders 6:35 PM Nov 2nd 2010 via Twitter for BlackBerry

ja en wegen aangelegd waterputten geslagen en beveiliging van nb de taliban ingehuurd. trainingsmissie is symboolpolitiek.
Hero Brinkman 11:19 PM Oct 14th 2010 via Twitterrific